ΚΟΙΝΩΝΙΑ

CEO της Ryanair για «Κρατική αεροπειρατεία»: Πράκτορες της KGB στο αεροπλάνο!

Κρατική αεροπειρατεία χαρακτήρισε το περιστατικό με την πτήση της Ryanair στο δρομολόγιο Αθήνα – Βίλνιους προς το Μινσκ ο CEO Μάικλ Ο’ Λίρι.
CEO της Ryanair για «Κρατική αεροπειρατεία»: Πράκτορες της KGB στο αεροπλάνο!

Κρατική αεροπειρατεία χαρακτήρισε το περιστατικό με την εκτροπή της πτήσης της Ryanair που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Βίλνιους προς το Μινσκ της Λευκορωσίας και τη σύλληψη του δημοσιογράφου Ρομάν Προτάσεβιτς, ο CEO της αεροπορικής εταιρείας Μάικλ Ο’ Λίρι.

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ιρλανδικής εταιρείας Ryanair «πρόθεση των αρχών ήταν να απομακρύνουν έναν δημοσιογράφο και τον συνταξιδιώτη του».

«Πιστεύουμε ότι υπήρχαν και μερικοί πράκτορες της KGB στο αεροπλάνο», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών της Ιρλανδίας ανέφερε πως το αεροπλάνο ήταν πολύ πιο κοντά στο Βίλνιους της Λιθουανίας και τελικό του προορισμό, σε σχέση με το Μινσκ, ενώ σημείωσε πως από την επίμαχη πτήση αποβιβάστηκαν 5-6 άτομα, εκ των οποίων μόνο ο ένας συνελήφθη. «Αυτό σημαίνει πως οι υπόλοιποι ήταν πράκτορες», υπογράμμισε.

Ουσιαστικά ο CEO της Ryanair Μάικλ Ο’ Λίρι σε ανακοίνωση, αναφέρει πως η εταιρεία πιστεύει ότι υπήρχαν και μερικοί πράκτορες της KGB στο αεροπλάνο.

Πράγμα το οποίο σημαίνει πως οι εν λόγω πράκτορες δραστηριοποιούνταν τόσο καιρό στην Ελλάδα χωρίς η ΕΥΠ να έχει καταλάβει το παραμικρό…

Τόσο η Ελληνική Κυβέρνηση όσο και η ΕΥΠ πρέπει να δώσουν άμεσα εξηγήσεις. Αυτή είναι η ασφάλεια της χώρας μας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΛ: Επίσημα Φραντζέσκος ο νέος προπονητής!

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 66-74 : Άξιες πρωταθλήτριες

Άρης: Ανανεώνει παίκτης των «κιτρίνων»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «CEO της Ryanair για «Κρατική αεροπειρατεία»: Πράκτορες της KGB στο αεροπλάνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.