ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαϊκάλης: Γυναίκα τον κατήγγειλε για βιασμό!

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμα καταγγελία από γυναικά πως επιχείρησε να την βιάσει.
Χαϊκάλης: Γυναίκα τον κατήγγειλε για βιασμό!

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμα καταγγελία από γυναικά πως επιχείρησε να την βιάσει.

Χαϊκάλης: Μία καταγγελία για απόπειρα βιασμού φέρεται να έχει έρθει «στο φως» για τον Παύλο Χαϊκάλη σύμφωνα με την «Realnews».

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως μία γυναίκα υποστηρίζει: «Προσπάθησε να με βιάσει, ολοκλήρωσε επάνω στα ρούχα μου».

Ο ίδιος τόνισε για άλλες καταγγελίες ότι το περιεχόμενο τους, «εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα».

Στην καταγγελία η οποία φαίνεται να κατατέθηκε την περασμένη Τρίτη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, η τελευταία με το όνομα Χριστίνα Ζ υποστηρίζει πως:

«Γνώρισα τον Παύλο Χαϊκάλη στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν εκείνος είχε ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του θεάτρου, ενώ εγώ είχα μόλις τελειώσει τη Δραματική Σχολή του Λεωνίδα Τριβιζά και προσπαθούσα δειλά – δειλά να ξεκινήσω την καριέρα μου.

Γνωριστήκαμε μέσα από παρέα κοινών φίλων του θεατρικού χώρου και είχαμε μια φιλική σχέση επί δύο χρόνια, χωρίς ποτέ να υπάρξει μεταξύ μας κανένας ερωτικός υπαινιγμός. Η εικόνα που είχα σχηματίσει για τον ως άνω αναφερόμενο ήταν ενός σεμνού ανθρώπου, χαμηλών τόνων, συνεσταλμένου και ταλαντούχου. Στο τέλος του δεύτερου καλοκαιριού της γνωριμίας μας, λίγο πριν αρχίσει η καινούργια θεατρική σεζόν, και αφού είχε μεσολαβήσει ένα διάστημα δύο – τριών μηνών χωρίς επικοινωνία μεταξύ μας, μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι είχε μετακομίσει σε ένα καλύτερο διαμέρισμα και με προσκάλεσε να πάω να το δω και να πούμε τα νέα μας.

Έτσι κι έγινε. Πήγα στο σπίτι του, μου προσέφερε καφέ στο μπαλκόνι, μου μίλησε για τις καλές κριτικές που είχε λάβει για τον τελευταίο του ρόλο στο θέατρο και τις καινούργιες προτάσεις που είχε. Έπειτα θέλησε να μου δείξει και το υπόλοιπο σπίτι, λέγοντας μου παράλληλα ότι θα μπορούσε να με προτείνει για κάποιον ρόλο, αν του δινόταν η ευκαιρία», ανέφερε.

«Με οδήγησε προς την κρεβατοκάμαρα, υποτίθεται για να μου τη δείξει, με έπιασε από τους ώμους και με έριξε επάνω στο κρεβάτι. Εγώ σοκαρίστηκα, τον ρώτησα τι κάνει και προσπάθησα να ξεφύγω και να σηκωθώ, όμως με είχε ήδη ακινητοποιήσει πέφτοντας επάνω μου και μου επιτέθηκε με άγριες ερωτικές διαθέσεις, λέγοντας μου ότι δεν μπορούσα να φύγω έτσι όπως τον είχα κάνει, δείχνοντας μου τη στύση του και προσπαθώντας να μου σηκώσει τη φούστα και να μου κατεβάσει το εσώρουχο.

Ήμουν σε απόγνωση, τον παρακαλούσα να σταματήσει, επικαλέστηκα τη φιλία δύο χρόνων που είχαμε και του έλεγα ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα και με πονάει, όμως εκείνος δεν πτοήθηκε, απαξίωσε τα συναισθήματα μου λέγοντας ότι όλες οι γυναίκες τα ίδια λένε, όμως άλλα θέλουν, και συνέχιζε απτόητος να προσπαθεί να με βιάσει».

Eνώ τέλος σημείωσε: «Παρόλο το σοκ της απρόσμενης αλλαγής στη συμπεριφορά του, αντιστάθηκα όσο μπορούσα και απέφυγα τον βιασμό, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει επάνω στα ρούχα μου. Τότε απελευθερώθηκα από τα χέρια του και έφυγα τρέχοντας. Κάποια φίλη, στην οποία εκμυστηρεύτηκα το γεγονός, με συμβούλεψε τότε να κάνω καταγγελία στο Σωματείο, αλλά ήμουν πολύ σοκαρισμένη.

Αισθανόμουν πολύ άσχημα και φοβόμουν ότι θα κατηγορηθώ πως το προκάλεσα εγώ, επειδή πήγα στο σπίτι του, οπότε δεν προχώρησα σε καταγγελία και το αποσιώπησα. Έκτοτε συναντηθήκαμε τυχαία μια φορά και εκείνος συμπεριφέρθηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, ενώ εγώ απλώς τον αγνόησα και τον απέφυγα».

E-shop: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – 5000 ευρώ η επιδότηση

Ελληνοτουρκικά: «Καλοπιάνει» τις ΗΠΑ ο Ερντογάν!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαϊκάλης: Γυναίκα τον κατήγγειλε για βιασμό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.