ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάνδρι: Απίστευτο, έπεσε δέντρο και χτύπησε άνδρα (vid+pics)

Ένα δένδρο έπεσε το βράδυ της Τρίτης στην οδό Γυφτοπούλου στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ένας πεζός που διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Δέντρο έπεσε τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας, όταν τον καταπλάκωσε μεγάλο κομμάτι του δένδρου. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε ενώ εκινείτο πεζός. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής οι...
Χαλάνδρι: Απίστευτο, έπεσε δέντρο και χτύπησε άνδρα (vid+pics)

Ένα δένδρο έπεσε το βράδυ της Τρίτης στην οδό Γυφτοπούλου στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ένας πεζός που διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Δέντρο έπεσε τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας, όταν τον καταπλάκωσε μεγάλο κομμάτι του δένδρου.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε ενώ εκινείτο πεζός.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι έκοψαν το δένδρο, ενώ ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση είναι καλά στην υγεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλάνδρι: Απίστευτο, έπεσε δέντρο και χτύπησε άνδρα (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.