ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάνδρι: Εφιαλτικές ώρες για οικογένεια

Μία οικογένεια στο Χαλάνδρι, ένιωσε τον απόλυτο εφιάλτη όταν τέσσερις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους!
Χαλάνδρι: Εφιαλτικές ώρες για οικογένεια

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μία οικογένεια να χέρια τεσσάρων κουκουλοφόρων, που μπήκαν να κλέψουν το σπίτι τους στο Χαλάνδρι.

Συγκεκριμένα, αυτοί εισέβαλαν στην οικία της οδού Φιλικής Εταιρείας, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Έσπασαν την πόρτα με τη βαριοπούλα και μπήκαν μέσα στο σπίτι όπου ανέβησαν στο πρώτο όροφο όπου υπήρχαν τρία υπνοδωμάτια.

Εκεί κοιμόταν η 70χρονη ιδιοκτήτρια, ο σύζυγος και η κόρη τους, οι οποίοι σοκαρίστηκαν από την παρουσία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός 15/12: Βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες

Αμέσως οι ληστές κατέβασαν στο ισόγειο την ηλικιωμένη γυναίκα από την οποία και ζήτησαν όλα τα λεφτά και τα κοσμήματα της, προκειμένου να μην κάνουν κακό στην οικογένεια τους.

Για να ασκήσουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση μάλιστα, έσυραν από τα μαλλιά την κόρη της, με τη γυναίκα τελικά να τους δίνει 8 χιλιάδες ευρώ και αρκετά κοσμήματα.

Σα να μην έφτανε αυτό, τους αποκάλυψε ακόμα ότι υπάρχει ένα χρηματοκιβώτιο στο υπόγειο, το οποίο και ξήλωσαν και πήγαν μαζί τους.

Ωστόσο όπως κατέθεσε η γυναίκα ήταν άτυχοι καθώς το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όση ώρα οι κουκουλοφόροι με τις βαριοπούλες αλώνιζαν και έκαναν πλιάτσικο στο σπίτι, ο σύζυγος που κοιμόταν στο τρίτο υπνοδωματιο, δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλάνδρι: Εφιαλτικές ώρες για οικογένεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.