ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάλκη: Καπετάνιος αποκαλύπτει τι έγινε από τους Τούρκους

Για το επεισόδιο που συνέβη στη Χάλκη μίλησε ο καπετάνιος Βασίλης Χειμωνέττος λέγοντας πως οι Τούρκοι παρεμπόδιζαν τη διάσωση των ναυαγών ρίχνοντας φώτα και λέιζερ στο ελληνικό ελικόπτερο για περίπου 10 λεπτά. Ακούστε πως περιγράφει το επεισόδιο καπετάνιος που έσωσε 64 ναυαγούς. Το βράδυ της Τρίτης (25/9) ναυάγησε πλοίο με μετανάστες εντός ελληνικών χωρικών υδάτων,...
Χάλκη: Καπετάνιος αποκαλύπτει τι έγινε από τους Τούρκους

Για το επεισόδιο που συνέβη στη Χάλκη μίλησε ο καπετάνιος Βασίλης Χειμωνέττος λέγοντας πως οι Τούρκοι παρεμπόδιζαν τη διάσωση των ναυαγών ρίχνοντας φώτα και λέιζερ στο ελληνικό ελικόπτερο για περίπου 10 λεπτά.

Ακούστε πως περιγράφει το επεισόδιο καπετάνιος που έσωσε 64 ναυαγούς. Το βράδυ της Τρίτης (25/9) ναυάγησε πλοίο με μετανάστες εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, έξω από την Χάλκη.

Οι Τούρκοι έσπευσαν να δηλώσουν αυτοί υπεύθυνοι της επιχείρισης ελέγχου και διάσωσης, προσπαθώντας μάλιστα με μία ακταιωρό να εμβολίσουν το σκάφος του ελληνικού λιμενικού που κατέφθασε στο σημείο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάλκη: Καπετάνιος αποκαλύπτει τι έγινε από τους Τούρκους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.