ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού

Ακόμα ένα κρούσμα ωμής βίας για οπαδικούς λόγους είχαμε στη Χαλκίδα, με οπαδούς του Ολυμπιακού να κάνουν επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/6), με τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» να βρίζουν χυδαία έξω από τον σύνδεσμο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Υπογράφει στη Γαλατά ο Ελαμπντελαουί» Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο,...
Χαλκίδα: Επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού

Ακόμα ένα κρούσμα ωμής βίας για οπαδικούς λόγους είχαμε στη Χαλκίδα, με οπαδούς του Ολυμπιακού να κάνουν επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/6), με τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» να βρίζουν χυδαία έξω από τον σύνδεσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Υπογράφει στη Γαλατά ο Ελαμπντελαουί»

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο, ακούγονται να φωνάζουν «Ολυμπιακός», με κάποιους να φορούν μάλιστα και ρούχα στα χρώματα του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο, στο οποίου ακούγονται υβριστικά συνθήματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλκίδα: Επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.