ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Νεκρός σε εργατικό δυστύχημα οικοδόμος

Ένας 50χρονος οικοδόμος άφησε την τελευταία του πνοή, όταν έπεσε από 2ο όροφο κτιρίου στην Κάνηθο Χαλκίδας. Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτη (11/6) στην Κάνηθο Χαλκίδας, όταν ένας 50χρονος έπεσε από 2ο όροφο κτιρίου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έκτακτα μέτρα στην Ξάνθη και τοπικό lockdown Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lamiareport.gr, ο άτυχος...
Χαλκίδα: Νεκρός σε εργατικό δυστύχημα οικοδόμος

Ένας 50χρονος οικοδόμος άφησε την τελευταία του πνοή, όταν έπεσε από 2ο όροφο κτιρίου στην Κάνηθο Χαλκίδας.

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτη (11/6) στην Κάνηθο Χαλκίδας, όταν ένας 50χρονος έπεσε από 2ο όροφο κτιρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έκτακτα μέτρα στην Ξάνθη και τοπικό lockdown

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lamiareport.gr, ο άτυχος οικοδόμος πραγματοποιούσε εργασίες και από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό.

Τραυματίστηκε βαρύτατα και παρά την άμεση μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, υπέκυψε στα τραύματά του.

Την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας που παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλκίδα: Νεκρός σε εργατικό δυστύχημα οικοδόμος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.