ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Άγριο οπαδικό επεισόδιο, μαχαιριές και συλλήψεις

Ένα ακόμα άγριο οπαδικό επεισόδιο έλαβε χώρα στη Χαλκιδική, με τραυματίες από μαχαιριές και έξι συλλήψεις.
Χαλκιδική: Άγριο οπαδικό επεισόδιο, μαχαιριές και συλλήψεις

Ένα ακόμα άγριο οπαδικό επεισόδιο έλαβε χώρα στη Χαλκιδική, με τραυματίες από μαχαιριές και έξι συλλήψεις.

Σταματημό δεν έχουν τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Βόρεια Ελλάδα και ακόμα ένα τέτοιο έγινε αυτή τη φορά στη Χαλκιδική.

Όλα έγιναν στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έξι οπαδοί του Άρη έστησαν ενέδρα σε τρεις του ΠΑΟΚ.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής (4/7) με τους «κιτρινόμαυρους» που επέβαιναν σε Ι.Χ αυτοκίνητα να εξαπολύουν επίθεση σε οπαδούς του Δικεφάλου.

Η συμπλοκή ήταν άγρια και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο μηρό με μαχαιριά δύο εκ των οπαδών των «ασπρόμαυρων» οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση από την αστυνομία ώστε να βρουν τους δράστες.

Λίγο μετά τις 14:30 εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου Κασσάνδρας, με άνδρες της ΟΠΚΕ, του Τ.Α. Πολυγύρου, του Α.Τ. Μουδανιών και του Α.Τ. Κασσάνδρας να προχωρούν σε αστυνομική επιχείρηση και να περνούν χειροπέδες στους έξι οπαδούς. Μάλιστα, εντός των οχημάτων βρέθηκαν δύο μαχαίρια (σ.σ. το ένα απ’ αυτά με λάμα 15 εκατοστών) και μία ναυτική φωτοβολίδα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος ανωτέρω δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, της διατάραξης κοινής ειρήνης κ.ά., ενώ άπαντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία. Η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλα οπαδικά επεισόδια συνεχίζεται, ενώ τα θύματα της επίθεσης θα εξεταστούν από ιατροδικαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Θρίλερ με Ολιβέιρα και εμπλοκή – Τι ισχύει με Κρμέντσικ

Άρης – Χάιντουκ: Mπλακ άουτ και 1-3 σε πέντε λεπτά! (vid)

Κρήτη: Σοκαριστικός τραυματισμός 16χρονου μετά από βουτιά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλκιδική: Άγριο οπαδικό επεισόδιο, μαχαιριές και συλλήψεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.