ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Μπουνιές, βρισιές και σύρραξη στην παραλία (video)

Τα αίματα… άναψαν μεταξύ λουόμενων και ιδιοκτήτη βάρκας στην παραλία Φούρκας στη Χαλκιδική. Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην ιστοσελίδα voria.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης της βάρκας, μαζί με τον πατέρα του, προσέγγισε την ακτή με το σκάφος και ζήτησε από τους λουόμενους να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματα από το σημείο, διότι εμπόδιζαν την ανέλκυση της...
Χαλκιδική: Μπουνιές, βρισιές και σύρραξη στην παραλία (video)

Τα αίματα… άναψαν μεταξύ λουόμενων και ιδιοκτήτη βάρκας στην παραλία Φούρκας στη Χαλκιδική.

Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην ιστοσελίδα voria.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης της βάρκας, μαζί με τον πατέρα του, προσέγγισε την ακτή με το σκάφος και ζήτησε από τους λουόμενους να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματα από το σημείο, διότι εμπόδιζαν την ανέλκυση της βάρκας.

Μία παρέα λουόμενων αντέδρασε αφού στο σημείο δεν υπήρχε «γλίστρα» για την ανέλκυση βάρκας, με τον ιδιοκτήτη της βάρκας να αρχίζει να τους βρίζει, χτυπώντας (σ.σ. σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες) και μια γυναίκα.

Ακολούθησε γενική σύρραξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλκιδική: Μπουνιές, βρισιές και σύρραξη στην παραλία (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.