ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Έκρηξη σε σκάφος – Τραυματίες μητέρα και παιδιά (vid)

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα...
Χαλκιδική: Έκρηξη σε σκάφος – Τραυματίες μητέρα και παιδιά (vid)

Στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο πόδι και την παραλία Άγιος Ιωάννης σημειώθηκε έκρηξη στη μηχανή σκάφους τύπου κρις κραφτ, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια Σέρβων τουριστών με πέντε άτομα. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, τραυματίστηκαν η μητέρα και τα δυο της παιδιά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από την έκρηξη δημιουργήθηκε ωστικό κύμα, το οποίο έριξε το ένα παιδί στη θάλασσα, ενώ από την πτώση στο νερό, τραυματίστηκαν η μητέρα και τα δύο παιδιά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 8χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε το μεσημέρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Η πενταμελής οικογένεια παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου. Οι γιατροί που τους εξέτασαν εκεί έκριναν ότι το 8χρονο κοριτσάκι θα πρέπει να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά. Η υγεία όλων των υπολοίπων κρίθηκε ότι δεν εμπνέει ανησυχία.

Σημειώνεται ότι το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, λίγα μέτρα μόλις από την παραλία.

Το σκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και ευτυχώς δεν γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη τραγωδίας στη Χαλκιδική.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλκιδική: Έκρηξη σε σκάφος – Τραυματίες μητέρα και παιδιά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.