ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Νεκρές δύο αδελφές σε τροχαίο (pic)

Τραγικά νέα έρχονται από τη Χαλκιδική, εκεί που δύο αδερφές έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που έγινε στην περιοχή Χανιώτη. Συγκεκριμένα το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο γυναίκες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σνικ Ωρωπός: Δεν έπεφτε… καρφίτσα σε συναυλία του!...
Χαλκιδική: Νεκρές δύο αδελφές σε τροχαίο (pic)

Τραγικά νέα έρχονται από τη Χαλκιδική, εκεί που δύο αδερφές έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που έγινε στην περιοχή Χανιώτη.

Συγκεκριμένα το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο γυναίκες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σνικ Ωρωπός: Δεν έπεφτε… καρφίτσα σε συναυλία του! (vid)

Συγκεκριμένα μιλάμε για δύο γυναίκες ηλικίας 55 και 61 ετών, ενώ ο οδηγός του οχήματος είναι 21 χρονών.

Αμέσως στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τις μεταφέρει στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της 55χρονης, ενώ λίγη ώρα αργότερα έχασε τη ζωή της και η 61χρονη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλκιδική: Νεκρές δύο αδελφές σε τροχαίο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.