ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Θρήνος για 20χρονο ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή

Ο 20χρονος Χρήστος Κρημνιανιώτης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία. Τη ζωή του έχασε ένας νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Χαλκιδική, καθώς νικήθηκε από τον καρκίνο, σκορπίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία. Ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Πολυγύρου, Χρήστος Κρημνιανιώτης, πέθανε σε ηλικία 20 ετών. Συλλυπητήρια ανακοίνωση...
Χαλκιδική: Θρήνος για 20χρονο ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή

Ο 20χρονος Χρήστος Κρημνιανιώτης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

Τη ζωή του έχασε ένας νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Χαλκιδική, καθώς νικήθηκε από τον καρκίνο, σκορπίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Πολυγύρου, Χρήστος Κρημνιανιώτης, πέθανε σε ηλικία 20 ετών.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελπίδα Πολυγύρου και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος , τα μέλη και το προσωπικό της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, εκφράζουν τα ειλικρινή  συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Χρήστου Κρημνιανιώτη, ενός παιδιού μόλις 20 ετών το οποίο τίμησε με την παρουσία του το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής. Συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας του και στους συγγενείς του εκλιπόντος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλκιδική: Θρήνος για 20χρονο ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.