ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Το… έστρωσε με χαλάζι (pics- vid)

Φθινοπωρινό είναι το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα με τις βροχές και καταιγίδες. Στην Χαλκιδική μάλιστα το μεσημέρι σημειώθηκε ισχυρή χαλαζόπτωση. Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, η χαλαζόπτωση ήταν τόσο ισχυρή, όπου οι δρόμοι άσπρισαν και οι οδηγοί που κινούνταν στην Εθνική Οδό Πολυγύρου Θεσσαλονίκης αντιμετώπισαν έντονο πρόβλημα. Πολλοί ήταν οι οδηγοί που σταμάτησαν στην άκρη...
Χαλκιδική: Το… έστρωσε με χαλάζι (pics- vid)

Φθινοπωρινό είναι το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα με τις βροχές και καταιγίδες. Στην Χαλκιδική μάλιστα το μεσημέρι σημειώθηκε ισχυρή χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, η χαλαζόπτωση ήταν τόσο ισχυρή, όπου οι δρόμοι άσπρισαν και οι οδηγοί που κινούνταν στην Εθνική Οδό Πολυγύρου Θεσσαλονίκης αντιμετώπισαν έντονο πρόβλημα.

Πολλοί ήταν οι οδηγοί που σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου περιμένοντας να κοπάσει το κύμα της κακοκαιρίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα στον Ταξιάρχη το τοπίο μοιάζει με χιονισμένο, καθώς το χαλάζι κάλυψε δρόμους και χωράφια.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν και περιοχές της νότιας Καλαμαριάς, όπως τα Σήμαντρα και την Πορταριά, όπου υπάρχουν καλλιέργειες με βερίκοκα. Στην Ορμύλια επλήγησαν και ελαιοκαλλιέργειες.

Δείτε εδώ το βίντεο από την χαλαζόπτωση στη Χαλκιδική:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλκιδική: Το… έστρωσε με χαλάζι (pics- vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.