ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Κανένα μέτρο προστασίας δεν τηρήθηκε!

Την Πρωτομαγιά το ΠΑΜΕ έδειξε πως ο κορονοϊός και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπορούν να συμβαδίσουν. Σήμερα (4/5) η εικόνα στο Σύνταγμα και στη διαμαρτυρία στην Αθήνα για την ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για το περιβάλλον, είναι δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή του ΠΑΜΕ. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει αρθεί από τη Δευτέρα 4 Μαΐου,...
Χαμός στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Κανένα μέτρο προστασίας δεν τηρήθηκε!

Την Πρωτομαγιά το ΠΑΜΕ έδειξε πως ο κορονοϊός και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπορούν να συμβαδίσουν. Σήμερα (4/5) η εικόνα στο Σύνταγμα και στη διαμαρτυρία στην Αθήνα για την ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για το περιβάλλον, είναι δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή του ΠΑΜΕ.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει αρθεί από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, ωστόσο ο κορονοϊός είναι ακόμα εκεί έξω και πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε στο Σύνταγμα μιας  και πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί, χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις και οι πλειοψηφία αυτών δεν φορούσε ούτε μάσκα.

Επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δείτε τις παρακάτω και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματα σας:

Κορονοϊός Κορονοϊός

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Κανένα μέτρο προστασίας δεν τηρήθηκε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.