ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός στην Αγία Παρασκευή: Πάρτι με μπύρες στην πλατεία Αγ. Ιωάννου – «Ντου» από τα ΜΑΤ

Δεύτερη μέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων και στην Αγία Παρασκευή σημειώθηκε μεγάλη ένταση. Πληροφορίες για πολύ κόσμο και επέμβαση της αστυνομίας με περιορισμένη χρήση χημικών. Μεγάλη ένταση στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην Αγία Παρασκευή, με αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο και να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια εκδηλώθηκαν λίγο πριν τα...
Χαμός στην Αγία Παρασκευή: Πάρτι με μπύρες στην πλατεία Αγ. Ιωάννου – «Ντου» από τα ΜΑΤ

Δεύτερη μέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων και στην Αγία Παρασκευή σημειώθηκε μεγάλη ένταση. Πληροφορίες για πολύ κόσμο και επέμβαση της αστυνομίας με περιορισμένη χρήση χημικών.

Μεγάλη ένταση στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην Αγία Παρασκευή, με αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο και να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια εκδηλώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5/5) από ομάδα νεαρών καθώς περισσότερα από 300 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία παρά τις απαγορεύσεις.

Όλα ξεκίνησαν μετά από πληροφορίες πως υπήρχαν οι εκατοντάδες νεαροί, με την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων να βρίσκεται σε πλήρη ισχύ.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και η κατάσταση όπως όλα δείχνουν δεν άργησε να ξεφύγει.

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν γίνει προσαγωγές.

Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε live ένας χρήστης του Facebook

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός στην Αγία Παρασκευή: Πάρτι με μπύρες στην πλατεία Αγ. Ιωάννου – «Ντου» από τα ΜΑΤ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.