ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός στην Αθήνα: Καταδίωξη και πυροβολισμοί! (Upd)

Χαμός το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα, όπου ομάδα αστυνομικών μπλέχτηκε σε καταδίωξη με έναν τραυματία.
Χαμός στην Αθήνα: Καταδίωξη και πυροβολισμοί! (Upd)

Πολύ σοβαρό συμβάν είχαμε πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα, όπου αστυνομικοί καταδίωξαν άντρα και μάλιστα έπεσαν και πυροβολισμοί.

Συγκεκριμένα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας και του έκαναν σήμα να σταματήσει.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έγινε, οι αστυνομικοί είδαν ότι το όχημα είναι κλεμμένο, κάτι που έκανε τον οδηγό, αλβανικής καταγωγής, να αντιδράσει και να σπρώχνει τον έναν αστυνομικό.

Άμεσα μπήκε στο αμάξι, έκανε όπισθεν και προσπάθησε να τον πατήσει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι άρχισαν να πυροβολούν προς το αμάξι τουλάχιστον έξι φορές και να σπάνε τα παράθυρα του αμαξιού.

Στο σημείο βρίσκονται αρκετές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο για να παραλάβει τον δράστη που τραυματίστηκε από τα πυρά και να τον οδηγήσει το κοντινότερο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι οι αρχές έψαχναν τον οδηγό από το πρωί και είχαν καταλάβει από την πινακίδα ότι το αμάξι είχε κλαπεί.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός στην Αθήνα: Καταδίωξη και πυροβολισμοί! (Upd)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.