×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χαμός στην Κρήτη: Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή γυμνασίου που δεν φορούσε μάσκα(vid)


Στέλιος Ανδρικάκης

Χαμός στην Κρήτη: Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή γυμνασίου που δεν φορούσε μάσκα(vid)


Χαμός έχει γίνει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, μετά από ένα περιστατικό χειροδικίας σε σχολείο λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μία καθηγήτρια, χαστούκισε μαθητή Γυμνασίου, ο οποίος δεν ήθελε να φορέσει μάσκα.

Ο πατέρας του παιδιού έκανε καταγγελία, ότι η καθηγήτρια αυτή, είχε τονίσει στο γιο του να φορέσει μάσκα μετά το διάλειμμα, με το παιδί να της απαντάει:  «κυρία, μία τελευταία μπουκιά φαγητό έχω, να το φάω και μετά να βάλω τη μάσκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμαλιάδα: Τραγικό τροχαίο με μία 23χρονη νεκρή

Η αντίδραση της, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ήταν να του πει: «Εμένα θα με ακούς». Έπειτα από το περιστατικό και ενώ το σχολικό ωράριο δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί ο 13χρονος αρχικά έφυγε από το σχολείο ενώ στην συνέχεια ενημέρωσε τους γονείς του για το περιστατικό.

Άμεσα οι γονείς του παιδιού βρέθηκαν στο σχολείο, θέλοντας να ζητήσουν το λόγο για όσα έγιναν και πλέον είναι αποφασισμένοι να αποδώσουν δικαιοσύνη και άμεσα προέβησαν στις σχετικές διαδικασίες.

«Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές, δεν πιστεύω ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί δρουν έτσι, ωστόσο δεν γίνεται το 2020 να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 13χρονου.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras