ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός στο Θριάσιο: Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικού και γιατρού (vid)

Σάλος από επεισόδιο στο Θριάσιο Νοσοκομείο μεταξύ αστυνομικού και γιατρού. Ο αστυνομικός μπήκε οπλισμένος και κάλεσε και... ενισχύσεις.
Χαμός στο Θριάσιο: Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικού και γιατρού (vid)

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία γιατρού στο Θριάσιο, ότι αστυνομικοί επιχείρησαν να τη συλλάβουν επειδή τους ζήτησε να μην οπλοφορούν στην ψυχιατρική κλινική. Το θέμα προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ διατάχθηκε έρευνα.

Όπως καταγγέλλουν οι Νοσοκομειακοί Γιατροί (ΟΕΝΓΕ), αστυνομικός φρουρός μπήκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου οπλοφορώντας.

Όταν η εφημερεύουσα γιατρός η οποία τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών Αφροδίτη Ρέντζου του ζήτησε να αφήσει το όπλο του για λόγους ασφαλείας καθότι νοσηλεύονταν άλλοι 30 ασθενείς, εκείνος όχι μόνο αρνήθηκε αλλά κάλεσε και πέντε άλλους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να τη συλλάβουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντάξεις κι επιδόματα: Πότε θα καταβληθούν

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους νοσοκομειακούς γιατρούς οι οποίοι με επιστολή τους στον υπουργούς Κικίλια και Χρυσοχοΐδη ζητούσαν να παρέμβουν άμεσα.

Μετά τις καταγγελίες για το περιστατικό στο Θριάσιο, η αστυνομία διέταξε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του συμβάντος.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας από την πλευρά του φαίνεται να μην λαμβάνει θέση επί του περιστατικού, αλλά αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός στο Θριάσιο: Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικού και γιατρού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.