Πολλοί χρήστες του twitter tίθενται στο πλευρό του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη στην διαμάχη του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση.

Από τα κορυφαία τρεντ στο Twitter έχει γίνει το #με_τον_Βαξεβανη, με πολλούς χρήστες να τίθενται στο πλευρό του Κώστα Βαξεβάνη στην διαμάχη του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε ανοιχτή κόντρα με την Κυβέρνηση και ειδικότερα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένειά του.

Η κόντρα αυτή πλέον έχει φτάσει στα άκρα με τον ιδιοκτήτη του Documento να καλείται από την ανακρίτρια αρεοπαγίτη Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου προκειμένου να καταθέσει ως κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Novartis.

Ο Βαξεβάνης που σε άρθρο του που τιτλοφορείται ως εξής: « Μητσοτάκης στήνει τα δικά του ξερονήσια», δέχθηκε σωρεία μηνυμάτων συμπαράστασης από χρήστες του Twitter.

Μάλιστα το hashtag #με_τον_Βαξεβανη έχει φτάσει στα κορυφαία στην συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα και γενικότερα έχει γίνει ένας πραγματικός «χαμός»

«Το σκάνδαλο Novartis έχει μπει στο αρχείο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται πως θέλει να τιμωρήσει, να κυνηγήσει και να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους που ερευνούν, ελέγχουν την εξουσία, αποκαλύπτουν σκάνδαλα» είναι το νόημα όσων λένε οι οι χρήστες στις αναρτήσεις τους.

Κώστας Βαξεβάνης: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά Tweet