ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Ανέβηκε σε στύλο της ΔΕΗ για να παίξει μπάλα (vid)

Το βίντεο... κόβει την ανάσα
Χανιά: Ανέβηκε σε στύλο της ΔΕΗ για να παίξει μπάλα (vid)

Σε μία πολύ επικίνδυνη κίνηση προέβη ένας πολίτης στα Χανιά, ο οποίος αποφάσισε να παίξει μπάλα σε ένα αδιανόητο σημείο.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό από το τοπικό μέσο της Κρήτης «eparxies.gr», ο άγνωστος άνδρας φόρεσε μία φανέλα της Μπαρτσελόνα και ανέβηκε στην κορυφή της μίας κολόνα της ΔΕΗ και άρχισε να κάνει ποδαράκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – 21 Αυγούστου: Διεθνής Ημέρα Μνήμης και Τιμής στα Θύματα της Τρομοκρατίας

Στο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube αλλά και σε αρκετά social media, φαίνονται αρκετοί περαστικοί που φωνάζουν να κατέβει και αν φυσικά είναι δεμένος, προκειμένου να μην κινδυνεύει.

Αυτή η ενέργεια, του άνδρα στα Χανιά προκάλεσε την οργή της τοπικής κοινότητας, ενώ και η αστυνομία άμεσα βρέθηκε στο σημείο.

Τελικώς ο… ζογκλέρ της Κρήτης, φαίνεται σε άλλο βίντεο ότι ήταν δεμένος τελικά, κάτι που ωστόσο δεν κάνει την ενέργεια του, λιγότερο επικίνδυνη.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χανιά: Ανέβηκε σε στύλο της ΔΕΗ για να παίξει μπάλα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.