ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού και λιποθύμησε λίγο αργότερα!

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε άνδρας στα Χανιά έπειτα από λιποθυμία, λίγη ώρα από την στιγμή που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.
Χανιά: Έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού και λιποθύμησε λίγο αργότερα!

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε άνδρας στα Χανιά έπειτα από λιποθυμία, λίγη ώρα από την στιγμή που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Χανιά: Μετά την σοκαριστική είδηση του θανάτου μιας 65χρονης από το Ίλιον μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού, συναγερμός σήμανε και στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην πόλη των Χανίων όταν άνδρας λιποθύμησε και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9:30 στο παλιό ΙΚΑ της λεωφόρου Σούδας όταν ένας άνδρας περίπου 65 χρονών που είχε προγραμματίσει να κάνει το εμβόλιο προκειμένου να μην τον προσβάλει ο κορονοϊός, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε.

Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ευτυχώς ο 65χρονος άνδρας ανέκτησε γρήγορα τις αισθήσεις του.

Αμέσως μετά του έγινε καρδιογράφημα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων για περαιτέρω φροντίδα και προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, ότι σύμφωνα με πληροφορίες το λιποθυμικό επεισόδιο δεν σχετίζεται με το εμβόλιο.

Πηγές αναφέρουν ότι ο 65χρονος είχε καταναλώσει νωρίτερα αλκοόλ, γεγονός που είχε παραλείψει να αναφέρει στους υγειονομικούς πριν κάνει το εμβόλιο.

Πηγή: kriti360.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός: Σημαντικός ο ρόλος της ασπιρίνης στην καταπολέμηση της πανδημίας!

 Με τα χθεσινά νούμερα των κρουσμάτων στην Ελλάδα να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, το νέο που έρχεται από μια έρευνα του περιοδικού Anesthesia & Analgesia αναφορικά με την χρήση της ασπιρίνης προσδίδει μια νότα αισιοδοξίας!

Πιο συγκεκριμένα πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη στο έγκριτο περιοδικό Anesthesia & Analgesia έδειξε ότι η μικρή δόση ασπιρίνης ελαττώνει πάνω από 40% τον κίνδυνο μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής, της νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) και της ενδονοσοκομειακής θνητότητας, σε νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19.

Οι Ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, Ελένη Κορομπόκη (Υπεύθυνη Μονάδας COVID) και Θάνος Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ) (https://mdimop.gr/covid19/), παρουσιάζουν τα βασικά δεδομένα αυτής της μελέτης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χανιά: Έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού και λιποθύμησε λίγο αργότερα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.