ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Εκτινάχθηκε από το όχημά του και καταπλακώθηκε από διερχόμενο!

Ένας άνδρας περίπου 45 ετών τραυματίστηκε σοβαρά
Χανιά: Εκτινάχθηκε από το όχημά του και καταπλακώθηκε από διερχόμενο!

Ένα απίστευτο τροχαίο έλαβε χώρα στα Χανιά το απόγευμα της Πέμπτης (28/5) στον ΒΟΑΚ και τον κόμβο Ταυρωνίτη

Συνέβη στο ρεύμα με κατεύθυνση προς τα Χανιά και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό, σύμφωνα με πληροφορίες, ενός άνδρα περίπου 45 ετών.

Ειδικότερα, το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στο πλαϊνό κράσπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθούσε άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βλέποντας οι δύο γυναίκες το τραγικό συμβάν, σταμάτησαν το όχημά τους και κατέβηκαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει, ψάχνοντας μάλιστα τον οδηγό του προπορευόμενου οχήματος, που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χωρίς να μπορούν να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, γυρνώντας με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας, βρισκόταν αιμόφυρτος, κάτω από τις ρόδες του δικού τους οχήματος.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χανιά: Εκτινάχθηκε από το όχημά του και καταπλακώθηκε από διερχόμενο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.