ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Εικόνες ντροπής με οικογένεια που ζει στα χωράφια χωρίς καμία βοήθεια εν έτει 2021

Πρωτοφανείς εικόνες εξαθλίωσης με οικογένεια άπορων να ζουν στα χωράφια.
Χανιά: Εικόνες ντροπής με οικογένεια που ζει στα χωράφια χωρίς καμία βοήθεια εν έτει 2021

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Να θυμώσεις; Να λυπηθείς; Να ψάχνεις τις ευθύνες; Όπως και να ‘χει, οι εικόνες που έρχονται από τα Χανιά είναι συγκλονιστικές.

Δεν πέρασε καλά καλά ένας μήνας από τότε που και πάλι στα Χανιά, κάτοικοι σε χωριό του Δήμου Πλατανιά εντόπισαν έναν μεσήλικα περίπου 60 ετών κοντά σε ρυάκι σε κατάσταση εξαθλίωσης.

Η κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά χειρότερεψε κιόλας! Αυτή τη φορά βρέθηκαν δύο άνδρες, εκείνος που είχε εντοπιστεί και τον Σεπτέμβριο, αλλά και ο αδελφός του, σε άθλια κατάσταση.

Όπως είναι λογικό οι κάτοικοι του χωριού έχουν θορυβηθεί από όλη αυτή την κατάσταση. Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, ο ένας άνδρας βρέθηκε χωρίς παντελόνι και εσώρουχα, δίπλα σε δρόμο.

Ο δεύτερος πίσω από εκκλησάκι, σε χώρο που χρησιμοποιείται για κτηνοτροφικές εργασίες.

Τα δύο αδέλφια δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσουν, με τους κατοίκους να εκφράζουν φόβους για την σωματική ακεραιότητα και ακόμα και τη ζωή τους.

Έπειτα από το περιστατικό αυτό, τρεις κάτοικοι του χωριού μετέβησαν την Τετάρτη στο ΑΤ Πλατανιά.

Εκεί, κατέθεσαν στους αστυνομικούς το αίτημά τους να ασχοληθούν επιτέλους οι αρχές με την κατάσταση αυτή, η οποία είναι γνωστή για χρόνια στην περιοχή.

Έως τώρα όμως δεν έχει γίνει καμία ενέργεια και οι άνθρωποι αυτοί εξακολουθούν να ζουν σε αυτή την κατάσταση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χανιά: Εικόνες ντροπής με οικογένεια που ζει στα χωράφια χωρίς καμία βοήθεια εν έτει 2021», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.