Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται από τα Χανιά.

Πρωτοφανείς εικόνες εξαθλίωσης με οικογένεια άπορων να ζουν στα χωράφια.

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Να θυμώσεις; Να λυπηθείς; Να ψάχνεις τις ευθύνες; Όπως και να ‘χει, οι εικόνες που έρχονται από τα Χανιά είναι συγκλονιστικές.

Δεν πέρασε καλά καλά ένας μήνας από τότε που και πάλι στα Χανιά, κάτοικοι σε χωριό του Δήμου Πλατανιά εντόπισαν έναν μεσήλικα περίπου 60 ετών κοντά σε ρυάκι σε κατάσταση εξαθλίωσης.

Η κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά χειρότερεψε κιόλας! Αυτή τη φορά βρέθηκαν δύο άνδρες, εκείνος που είχε εντοπιστεί και τον Σεπτέμβριο, αλλά και ο αδελφός του, σε άθλια κατάσταση.

Όπως είναι λογικό οι κάτοικοι του χωριού έχουν θορυβηθεί από όλη αυτή την κατάσταση. Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, ο ένας άνδρας βρέθηκε χωρίς παντελόνι και εσώρουχα, δίπλα σε δρόμο.

Ο δεύτερος πίσω από εκκλησάκι, σε χώρο που χρησιμοποιείται για κτηνοτροφικές εργασίες.

Τα δύο αδέλφια δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσουν, με τους κατοίκους να εκφράζουν φόβους για την σωματική ακεραιότητα και ακόμα και τη ζωή τους.

Έπειτα από το περιστατικό αυτό, τρεις κάτοικοι του χωριού μετέβησαν την Τετάρτη στο ΑΤ Πλατανιά.

Εκεί, κατέθεσαν στους αστυνομικούς το αίτημά τους να ασχοληθούν επιτέλους οι αρχές με την κατάσταση αυτή, η οποία είναι γνωστή για χρόνια στην περιοχή.

Έως τώρα όμως δεν έχει γίνει καμία ενέργεια και οι άνθρωποι αυτοί εξακολουθούν να ζουν σε αυτή την κατάσταση.

#Tags: