×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χανιά: Καταγγελία ότι διευθυντής σχολείου χτύπησε μαθητές!


Λευτέρης Παυλίδης

Χανιά: Καταγγελία ότι διευθυντής σχολείου χτύπησε μαθητές!


Μαθητές σχολείου, που τελούσε υπό κατάληψη από χθες, στα Χανιά προχώρησαν σε μία καταγγελία, που προκάλεσε αίσθηση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το flashnews.gr, σήμερα το πρωί ο διευθυντής του σχολείου στα Χανιά βιαιοπράγησε εναντίον μαθητών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, κρατώντας ένα σιδερένιο εργαλείο ο διευθυντής επιχείρησε να κόψει τις αλυσίδες, και χτύπησε χέρια παιδιών που κρατούσαν τα κάγκελα. Μάλιστα σήκωσε με τα χέρια και πέταξε μακριά ένα ποδήλατο μαθητή.

Όπως καταγγέλλουν, ο διευθυντής χρησιμοποιούσε υβριστικές εκφράσεις, απειλώντας τους μαθητές, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια συναδέλφων του και γονέων των παιδιών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των μαθητών του σχολείου, ο ίδιος καθηγητής, χθες που το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη, πήδηξε τα κάγκελα προκειμένου να πάει στο γραφείο του.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Χανίων Γρηγόρη Γκουλούση ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό και μάλιστα τόνισε, ότι έχει ενημερωθεί και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων, Γ. Κυριακάκης ο οποίος έλαβε γνώση του θέματος.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του σχολείου αναφέρει για το περιστατικό:

«Πήγα το πρωί και είδα ότι μια ομάδα μαθητών είχε βάλει λουκέτα στην πόρτα. Πήρα το σιδερένιο εργαλείο που κόβει λουκέτα και αλυσίδες και προσπάθησα να κόψω τα λουκέτα. Την ώρα που έκοβα τα λουκέτα και πήγα να σπρώξω την πόρτα για να μπω να μέσα, ήταν εκεί περίπου 10 παιδιά που έσπρωχναν αντίθετα την πόρτα και δεν με άφηναν να μπω. Αυτό ήταν. Δεν υπήρξε τίποτα άλλο. Στην αρχή προσπάθησα να μπω πηδώντας τα κάγκελα αλλά είχαν βάλει λουκέτα παντού. Ούτε βιαιοπράγησα, ούτε επιτέθηκα, ούτε τίποτα. Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ