ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Καταγγελία ότι διευθυντής σχολείου χτύπησε μαθητές!

Μαθητές σχολείου, που τελούσε υπό κατάληψη από χθες, στα Χανιά προχώρησαν σε μία καταγγελία, που προκάλεσε αίσθηση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το flashnews.gr, σήμερα το πρωί ο διευθυντής του σχολείου στα Χανιά βιαιοπράγησε εναντίον μαθητών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, κρατώντας ένα σιδερένιο εργαλείο ο διευθυντής επιχείρησε να κόψει τις αλυσίδες, και χτύπησε χέρια παιδιών που...
Χανιά: Καταγγελία ότι διευθυντής σχολείου χτύπησε μαθητές!

Μαθητές σχολείου, που τελούσε υπό κατάληψη από χθες, στα Χανιά προχώρησαν σε μία καταγγελία, που προκάλεσε αίσθηση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το flashnews.gr, σήμερα το πρωί ο διευθυντής του σχολείου στα Χανιά βιαιοπράγησε εναντίον μαθητών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, κρατώντας ένα σιδερένιο εργαλείο ο διευθυντής επιχείρησε να κόψει τις αλυσίδες, και χτύπησε χέρια παιδιών που κρατούσαν τα κάγκελα. Μάλιστα σήκωσε με τα χέρια και πέταξε μακριά ένα ποδήλατο μαθητή.

Όπως καταγγέλλουν, ο διευθυντής χρησιμοποιούσε υβριστικές εκφράσεις, απειλώντας τους μαθητές, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια συναδέλφων του και γονέων των παιδιών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των μαθητών του σχολείου, ο ίδιος καθηγητής, χθες που το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη, πήδηξε τα κάγκελα προκειμένου να πάει στο γραφείο του.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Χανίων Γρηγόρη Γκουλούση ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό και μάλιστα τόνισε, ότι έχει ενημερωθεί και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων, Γ. Κυριακάκης ο οποίος έλαβε γνώση του θέματος.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του σχολείου αναφέρει για το περιστατικό:

«Πήγα το πρωί και είδα ότι μια ομάδα μαθητών είχε βάλει λουκέτα στην πόρτα. Πήρα το σιδερένιο εργαλείο που κόβει λουκέτα και αλυσίδες και προσπάθησα να κόψω τα λουκέτα. Την ώρα που έκοβα τα λουκέτα και πήγα να σπρώξω την πόρτα για να μπω να μέσα, ήταν εκεί περίπου 10 παιδιά που έσπρωχναν αντίθετα την πόρτα και δεν με άφηναν να μπω. Αυτό ήταν. Δεν υπήρξε τίποτα άλλο. Στην αρχή προσπάθησα να μπω πηδώντας τα κάγκελα αλλά είχαν βάλει λουκέτα παντού. Ούτε βιαιοπράγησα, ούτε επιτέθηκα, ούτε τίποτα. Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χανιά: Καταγγελία ότι διευθυντής σχολείου χτύπησε μαθητές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.