ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Πέντε συλλήψεις για το επεισόδιο με τον μαχαιρωμένο 19χρονο!

Εξελίξεις είχαμε αναφορικά με το οπαδικό επεισόδιο και το μαχαίρωμα του 19χρονου στα Χανιά καθώς η Αστυνομία προχώρησε σε 5 συλλήψεις!
Χανιά: Πέντε συλλήψεις για το επεισόδιο με τον μαχαιρωμένο 19χρονο!

Εξελίξεις είχαμε αναφορικά με το οπαδικό επεισόδιο και το μαχαίρωμα του 19χρονου στα Χανιά καθώς η Αστυνομία προχώρησε σε 5 συλλήψεις!

Χανιά: Το επεισόδιο οπαδικής βίας που έλαβε χώρα χθες στα Χανιά που είχε ως αποτέλεσμα το μαχαίρωμα ενός 19χρονου σόκαρε τη κοινωνία στη Κρήτη. Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις!

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την αιματηρή συμπλοκή που έγινε χθες το μεσημέρι σε πάροδο  κοντά στα γραφεία της ΔΕΗ με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 19χρονου που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά από μαχαιριά στη καρδιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι ένας 31χρονος, ένας 19χρονος, ένας 32χρονος, ένας 24χρονος και ένας 23χρονος. Κατά πληροφορίες, στους τέσσερις εξ’ αυτών έχουν ασκηθεί κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ στον ένα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Εξιχνιάσθηκε άμεσα, χθές (11.03.2021) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού, στα Χανιά.

Ειδικότερα, την 11.03.2021 το μεσημέρι, άγνωστοι δράστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ένας εκ των οποίων με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε σωματικές βλάβες σε έτερο ημεδαπό.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι στην συμπλοκή συμμετείχαν πέντε (5) ημεδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και της Νομοθεσίας περί όπλων.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων»

Πηγή: haniotika-nea.gr

Κρήτη: Εκτός ελέγχου η οπαδική βία – 19χρονος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του από μαχαιριά στην καρδιά!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στη Κρήτη, όταν 19χρονος μαχαιρώθηκε στην καρδιά εξαιτίας επεισοδίου οπαδικής βίας!

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση με την οπαδική βία κάτι που φανερώνει και το σοκαριστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στα Χανιά, όταν 19χρονος μαχαιρώθηκε στην καρδιά έπειτα από συμπλοκή οπαδών!

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι στα Χανιά και συγκεκριμένα συμβολή των οδών Αναξαγόρα και Εθνικής Αντιστάσεως, όπου δύο παρέες σταμάτησαν τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χανιά: Πέντε συλλήψεις για το επεισόδιο με τον μαχαιρωμένο 19χρονο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.