ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Συναγερμός για εξαφάνιση 11χρονου κοριτσιού

Ένα 11χρονο κοριτσάκι εξαφανίσθηκε την Τρίτη (25/5) από την περιοχή του Μακρύ Τοίχου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.
Χανιά: Συναγερμός για εξαφάνιση 11χρονου κοριτσιού

Χανιά: Ένα 11χρονο κοριτσάκι εξαφανίσθηκε την Τρίτη (25/5) από την περιοχή του Μακρύ Τοίχου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μικρό κορίτσι βγήκε για περίπατο περίπου στις 20.00 και δεν επέστρεψε στο σπίτι.

Η εξαφάνιση έχει δηλωθεί στην Αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής βρίσκονται επί ποδός.

Επιχειρούν δεκαπέντε διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στα Άπτερα, ενώ στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Λιμενικού με περιπολικά.

Μάλιστα, έχει σηκωθεί και drone της πυροσβεστικής για την ανεύρεση του μικρού κοριτσιού από τα Χανιά στην Κρήτη.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει: «Στις 25/05/2021, και ώρα 20:00, εξαφανίστηκε από τα Χανιά η Πετράκη Ιωάννα, 11 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Πετράκη Ιωάννας στις 26/05/2021 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Ιωάννα έχει μαύρα ίσια μαλλιά, καστανά μάτια και ύψος 1.68μ.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπορντό κολάν, κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρο φούτερ με κουκούλα, γκρι αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Πληροφορίες από την ιστοσελίδα flashnews.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φορολοταρία Απριλίου: Έγινε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε 1.000 ευρώ

Λιονέλ Μέσι: Αυτό αποφασίζει – Τι γράφουν οι Ισπανοί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χανιά: Συναγερμός για εξαφάνιση 11χρονου κοριτσιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.