Sportime

Χανιά: Θετικό και το δεύτερο τεστ κορονοϊού για τον Σουηδό

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Χανιά: Θετικό και το δεύτερο τεστ κορονοϊού για τον Σουηδό
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Θετικός και στο δεύτερο διαγνωστικό τεστ για κορονοϊό βρέθηκε ο 21χρονος Σουηδός στα Χανιά της Κρήτης.

Θετικό είναι και το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό που πραγματοποίησε ο νεαρός Σουηδός, ο οποίος νοσηλεύεται στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Χανίων.

Ο 21χρονος Σουηδός, που έχει έρθει στα Χανιά -όπου και εργάζεται- πριν από λίγες ημέρες, από την Αθήνα, πήγε την Τετάρτη στο Νοσοκομείο Χανίων κι έκανε τεστ για κορονοϊό, το οποίο βγήκε θετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων – Πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα hania.news, τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης την οποία πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ήταν αρνητικά στο σύνολό τους.

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα