ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Θετικό και το δεύτερο τεστ κορονοϊού για τον Σουηδό

Θετικός και στο δεύτερο διαγνωστικό τεστ για κορονοϊό βρέθηκε ο 21χρονος Σουηδός στα Χανιά της Κρήτης. Θετικό είναι και το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό που πραγματοποίησε ο νεαρός Σουηδός, ο οποίος νοσηλεύεται στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Χανίων. Ο 21χρονος Σουηδός, που έχει έρθει στα Χανιά -όπου και εργάζεται- πριν από λίγες ημέρες, από την...
Χανιά: Θετικό και το δεύτερο τεστ κορονοϊού για τον Σουηδό

Θετικός και στο δεύτερο διαγνωστικό τεστ για κορονοϊό βρέθηκε ο 21χρονος Σουηδός στα Χανιά της Κρήτης.

Θετικό είναι και το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό που πραγματοποίησε ο νεαρός Σουηδός, ο οποίος νοσηλεύεται στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Χανίων.

Ο 21χρονος Σουηδός, που έχει έρθει στα Χανιά -όπου και εργάζεται- πριν από λίγες ημέρες, από την Αθήνα, πήγε την Τετάρτη στο Νοσοκομείο Χανίων κι έκανε τεστ για κορονοϊό, το οποίο βγήκε θετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων – Πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα hania.news, τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης την οποία πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ήταν αρνητικά στο σύνολό τους.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χανιά: Θετικό και το δεύτερο τεστ κορονοϊού για τον Σουηδό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.