ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Της έστειλαν κατά λάθος SMS και έκανε τρίτη δόση εμβολίου ενώ δεν έπρεπε

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Γυναίκα έκανε τρίτη δόση εμβολίου της Pfizer χωρίς να χρειάζεται!
Χανιά: Της έστειλαν κατά λάθος SMS και έκανε τρίτη δόση εμβολίου ενώ δεν έπρεπε

Γυναίκα έκανε από λάθος SMS την τρίτη δόση του εμβολίου στα Χανιά ενώ δεν έπρεπε.

Απίστευτο μπέρδεμα στην Κρήτη με τα μηνύματα για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Πολλοί είναι οι πολίτες, οι οποίοι παρότι δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες των ανοσοκατεσταλμένων, φαίνεται πως έχουν λάβει λανθασμένη ενημέρωση για να κλείσουν ραντεβού.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, αρκετοί κάτοικοι της Κρήτης έλαβαν από χθες μήνυμα στο κινητό τους για να προγραμματίσουν την τρίτη δόση.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στα Χανιά, όπου γυναίκα έλαβε SMS το απόγευμα της Δευτέρας για εμβολιασμό την Τετάρτη.

Πρόκειται για υπάλληλο σε ιδιωτικό φορέα υγείας,  που πήγε και έκανε κανονικά την τρίτη δόση του εμβολίου της Pfizer και μετά πληροφορήθηκε πως ήταν περιττό.

Όπως τονίζει η ίδια, και άλλοι γνωστοί της αλλά και συνάδελφοί της έχουν λάβει μήνυμα, χωρίς να υφίσταται λόγος να κάνουν -τουλάχιστον τη δεδομένη περίοδο- την τρίτη δόση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χανιά: Της έστειλαν κατά λάθος SMS και έκανε τρίτη δόση εμβολίου ενώ δεν έπρεπε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.