ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Χάος» με το «Εξοικονομώ κατ’όικον» – Πυρά κατά του Σταθάκη

Χάος και αλαλούμ προκλήθηκε με την πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ’οίκον», η οποία κυριολεκτικά κατέρρευσε λόγω τεχνικών θεμάτων. Εξαιτίας αυτού του χάους, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης, ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, προκειμένου να δικαιωθούν οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν. Ο κ.Μανιάτης μίλησε στον ΣΚΑΪ κατηγορώντας την κυβέρνηση που...
«Χάος» με το «Εξοικονομώ κατ’όικον» – Πυρά κατά του Σταθάκη

Χάος και αλαλούμ προκλήθηκε με την πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ’οίκον», η οποία κυριολεκτικά κατέρρευσε λόγω τεχνικών θεμάτων.

Εξαιτίας αυτού του χάους, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης, ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, προκειμένου να δικαιωθούν οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν.

Ο κ.Μανιάτης μίλησε στον ΣΚΑΪ κατηγορώντας την κυβέρνηση που δεν αξιοποίησε το πρόγραμμα, που ήταν έτοιμο ήδη από το 2015 ενώ τόνισε πως το «αποτέλεσμα ήταν να φτάσουμε στα όσα τραγελαφικά συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Χάος» με το «Εξοικονομώ κατ’όικον» – Πυρά κατά του Σταθάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.