ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος: Το Περιστέρι μας ενώνει!

Ένας άνθρωπος του αθλητισμού, στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη...
Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος: Το Περιστέρι μας ενώνει!

Από τους μακροβιότερους Δημάρχους της Ελλάδας είναι ο Ανδρέας Παχατουρίδης στο Περιστέρι και στο πλευρό του τάσσεται ο Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος! Ένας άνθρωπος του αθλητισμού, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει υπηρετήσει αυτό που αγαπάει, τον αθλητισμό, από πολλά πόστα.

Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στον αθλητισμό και καλεί όλα τα νέα παιδιά να στραφούν στον αθλητισμό λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θα γίνουν όλοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες. Αυτό είναι κάτι που εννοείται. Αλλά μέσα από τον αθλητισμό μπορούν να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι»!

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης έκανε την πρόταση στον Χαράλαμπο Θεοδωρόπουλο και ο ίδιος απάντησε αμέσως θετικά, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά στο Sportime.gr «μου έγινε η πρόταση από τον Ανδρέα Παχατουρίδη να είμαι υποψήφιος και δέχτηκα. Πιστεύω ότι θα με στηρίξουν οι συμπολίτες μου να είμαι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Είναι 17 χρόνια δήμαρχος και ο κόσμος θα συνεχίσει να τον εμπιστεύεται. Αυτονόητο  ότι θα βγει από την πρώτη Κυριακή και μας ενδιαφέρει να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Θέλουμε οι συμπολίτες μας να έρθουν και να ψηφίσουν.

Όλοι οι Δήμοι θα ήθελαν να έχουν έναν Δήμαρχο σαν τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Για αυτό και εγώ συμπορεύτηκα
μαζί του. Ο κόσμος θεωρεί φίλο του τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, γιατί ακούει το πρόβλημα του».

Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος: «Εχθρός του καλού, το καλύτερο»

Ο πρώην διαιτητής και νυν αντιπρόεδρος διαιτητών Αθήνας, αλλά και παρατηρητής αγώνων, αναφέρθηκε στο στοιχείο του, τον αθλητισμό, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Το έργο του Ανδρέα Παχατουρίδη πρέπει να συνεχιστεί. Έως τώρα το έργο του στον αθλητισμό είναι τεράστιο, για αυτό και ο κόσμος τον στηρίζει, τον ψηφίζει και τον λατρεύει. Βλέπουμε καθημερινά ένα πάθος από τον κόσμο για τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Προσπαθούμε και εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο αθλητισμός είναι ένα κομμάτι που το γνωρίζω και θέλω να αξιοποιήσω την εμπειρία που έχω, ώστε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερους χώρους άθλησης και να αναπτύξουμε τους υπάρχοντες.

Έχουν γίνει τεράστια έργα στην πόλη μας για τον αθλητισμό από τον Ανδρέα Παχατουρίδη και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το έργο και να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη του κόσμου.

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο τρόπος ζωής, αλλά φιλοσοφία ζωής. Πρέπει να στρέψουμε τους νέους στους αγωνιστικούς χώρους και πιστεύω στη συμμετοχή στον αθλητισμό και μέσα απ’ αυτόν να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

Είμαι της άποψης πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα τα πράγματα στην πόλη μας και να μπορέσουμε να δώσουμε τους χώρους που χρειάζονται οι πολλές ομάδες που υπάρχουν στον Δήμο μας.

Έχουν αναβαθμιστεί οι χώροι που υπάρχουν στο Περιστέρι όπως το γήπεδο του Ηφαίστου και της Χωράφα και άλλα πολλά, με νέους χλοοτάπητες.

Παράλληλα, στο Περιστέρι υπάρχουν δύο κολυμβητήρια και το ένα χρησιμοποιείται από το κοινό και το άλλο για τους συλλόγους, συμμετέχοντας έτσι ενεργά και ο κόσμος της πόλης μας στον αθλητισμό».

«Δύο τεράστια έργα για το Περιστέρι μας»

«Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης έχει εξαγγείλει δύο τεράστια έργα για την πόλη μας.

Ένα μέγαρο μουσικής και ένα υπόγειο πάρκινγκ στον Άγιο Αντώνιο! Δύο έργα που μόνο ανάπτυξη θα φέρουν στον Δήμο μας και ο κόσμος γνωρίζει καλά απ’ όλα αυτά τα χρόνια πως επιτελεί έργο ο Ανδρέας Παχατουρίδης και δεν μένει απλά στις υποσχέσεις.

Για αυτό ο κόσμος τον αγαπάει, τον λατρεύει και τον εμπιστεύεται τόσα χρόνια!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος: Το Περιστέρι μας ενώνει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.