ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: «Αν χρειαστεί θα ξανακλείσουμε τη Μύκονο»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προειδοποίησε με νέα τοπικά μέτρα, σαν αυτά που λήφθηκαν στη Μύκονο, στα νησιά που παρουσιάζουν αυξημένη επιδημιολογική εικόνα.
Χαρδαλιάς: «Αν χρειαστεί θα ξανακλείσουμε τη Μύκονο»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προειδοποίησε με νέα τοπικά μέτρα, σαν αυτά που λήφθηκαν στη Μύκονο, στα νησιά που παρουσιάζουν αυξημένη επιδημιολογική εικόνα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε: «Εάν (…) δούμε ότι η κατάσταση ξεφεύγει, ότι έχουμε συνεχώς νέες συρροές, ότι δεν μπορούμε να στεγανοποιήσουμε τις υπάρχουσες, προφανώς θα χρειαστεί να πάρουμε μέτρα. Είναι κάτι που το απευχόμαστε, μέτρα σαν αυτά που πήραμε στη Μύκονο πριν από λίγες ημέρες».

Μάλιστα ειδική αναφορά έκανε και στην Ίο, όπου η κατάσταση έχει ξεφύγει και είναι πρωτόγνωρη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις νέες ηλικίες, αλλά το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης είναι να ενισχύσει τους ελέγχους και όχι να λάβει περιοριστικά μέτρα.

«Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο ιός καλπάζει», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση επιχειρηματία της Ίου πως η κατάσταση είναι καλή και όλοι εμβολιασμένοι.

Ακόμη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ζήτησε να γίνει αντιληπτό ότι το θέμα δεν βρίσκεται στο γηγενή πληθυσμό, καθώς η μεγάλη αύξηση στα νησιά αυτά, προέρχεται από την κατηγορία των κρουσμάτων που σχετίζονται με την εργασία στους χώρους εστίασης και διασκέδασης.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε ότι οι περισσότεροι επιχειρηματίες εφαρμόζουν τα μέτρα αλλά οι λίγοι που δεν εφαρμόζουν τα μέτρα κάνουν τη διαφορά.

Για τη Μύκονο σχολίασε ότι έκλεισε μετά από 8 ημέρες καθώς οι νέες συρροές σταμάτησαν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα ξανακλείσει, μια εξέλιξη που απεύχεται η πολιτεία. Σχετικά με την αστυνόμευση ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται ένας αστυνομικός σε κάθε μπαρ και κλαμπ 24 ώρες το 24ωρο.

Διαβάστε επίσης:

Βαράν: Στο TOP-10 των ακριβότερων σέντερ μπακ όλων των εποχών!

Ντόνιελ Μάλεν: Η διπλή νίκη της Ντόρτμουντ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης που φώναξε «λευτεριά στην Κύπρο» σταμάτησε τον αθλητισμό! Δεν μετριούνται τα μετάλλιά του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς: «Αν χρειαστεί θα ξανακλείσουμε τη Μύκονο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.