×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χαρδαλιάς: «Ας σταματήσουν κάποιοι να παίζουν σε βάρος των πολιτών»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Χαρδαλιάς: «Ας σταματήσουν κάποιοι να παίζουν σε βάρος των πολιτών»


Αρκετά σημαντικά ήταν τα όσα είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς την Τετάρτη (4/8). Εκπροσωπώντας την πολιτική προστασία, σε αυτή την καθημερινή ενημέρωση έβαλε πολλά θέματα επί τάπητος.

Μεταξύ άλλων, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων τόνισε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν καμία βάση σε διάφορα σενάρια που έχουν διαρρεύσει για το πώς θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Προφανώς και η κυβέρνηση καταστρώνει κάποια πλάνα για την επόμενη ημέρα. Ωστόσο, τα όσα έχουν διαρρεύσει και είχαν συγκεκριμένες ημερομηνίες, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ως προς αυτό ήταν κατηγορηματικός. Τόνισε, μάλιστα, πως οι συντάκτες των κειμένων θα πρέπει να έχουν υπόψη τους και τις διατάξεις περί ψευδών ειδήσεων.

Συγκεκριμένα ο Χαρδαλιάς είπε: «Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ και σε διάφορα fake news που κυκλοφορούν όλο αυτό τον καιρό. Το τελευταίο είναι ένα δήθεν σχέδιο για άρση μέτρων με διάφορες ημερομηνίες, που βγήκαν από τη φαντασία αυτού που το έγραψε. Πρόκειται για εντελώς ανυπόστατο και αβάσιμο, επικίνδυνο νέο. Δεν θα άξιζε καν σχολιασμού εάν οι ημέρες που βιώνουμε δεν ήταν τόσο κρίσιμες. Ας σταματήσουν κάποιοι να παίζουν σε βάρος των πολιτών και της υπομονής τους. Δεν είναι Πρωταπριλία σήμερα και οι συντάκτες και διακινητές αυτών των κειμένων εμπίπτουν και στις διατάξεις του νόμου περί διασποράς ψευδών ειδήσεων. Ας το έχουν υπόψη τους».