ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: Δέχθηκε επίθεση με… νερό από την Ιωάννα Κουσκούση (vid)

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς δέχθηκε επίθεση με νερό από γνωστή Θεσσαλονικιά, την Ιωάννα Κουσκούση την ώρα που γευμάτιζε. Η γνωστή Θεσσαλονικιά, Ιωάννα Κουσκούση, που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων, πλησίασε το τραπέζι των δύο...
Χαρδαλιάς: Δέχθηκε επίθεση με… νερό από την Ιωάννα Κουσκούση (vid)

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς δέχθηκε επίθεση με νερό από γνωστή Θεσσαλονικιά, την Ιωάννα Κουσκούση την ώρα που γευμάτιζε.

Η γνωστή Θεσσαλονικιά, Ιωάννα Κουσκούση, που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων, πλησίασε το τραπέζι των δύο υφυπουργών όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους.

Αφού εγκωμίασε το έργο του Νίκου Χαρδαλιά, τονίζοντάς του ότι «Είσαι φοβερός, έσωσες την χώρα», του ζήτησε να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, δέχτηκε και μόλις τον πλησίασε η Ιωάννα Κουσκούση άρπαξε ένα ποτήρι με νερό που ήταν στο τραπέζι και το έριξε πάνω στο Νίκο Χαρδαλιά, μπροστά στα μάτια της κόρης του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε χωρίς την αστυνομική του φρουρά. Ωστόσο, άμεση ήταν η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρου Καράογλου οι οποίοι την προσήγαγαν ενώ κατάσχεσαν το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

Θυμηθείτε εδώ μιας από τις πιο γραφικές στιγμές της…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς: Δέχθηκε επίθεση με… νερό από την Ιωάννα Κουσκούση (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.