ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: «Ενεργοποιείται ειδική μονάδα ελέγχων για τα πάρτι, ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, γνωστοποίησε πως θα ενεργοποιηθεί ειδική μονάδα ελέγχων για τα παράνομα πάρτι, αλλά και σχέδιο της αστυνομίας.
Χαρδαλιάς: «Ενεργοποιείται ειδική μονάδα ελέγχων για τα πάρτι, ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, γνωστοποίησε πως θα ενεργοποιηθεί ειδική μονάδα ελέγχων για τα παράνομα πάρτι, αλλά και σχέδιο της αστυνομίας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθιερωμένη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας για την επιδημιολογική κατάσταση στην Ελλάδα, προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Όπως σημείωσε, θα ενεργοποιηθεί ειδική ομάδα ελέγχου για τα παράνομα πάρτι, τα οποία θα είναι υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας και της αστυνομίας. Παράλληλα θα υπάρξει ειδικό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ που δεν αφορά μόνο τη Μύκονο αλλά όλη τη χώρα γενικότερα.

Τέλος, κάλεσε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «αυτοί που θα προσπαθήσουν γενικότερα να παρανομήσουν στο κομμάτι αυτό, όχι μόνο στα πάρτι αλλά γενικότερα, να μην είναι οι ίδιοι που θα ρίχνουν το ανάθεμα εάν χρειαστεί να πάρουμε μέτρα εις βάρος της τοπικής οικονομίας για να μπορέσουμε να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία».

«Προφανώς παρακολουθούμε την κατάσταση. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Ότι συζητάμε και θα φανεί τις επόμενες μέρες, την αυστηροποίηση του πλαισίου που αφορά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα κάνουν τη δουλειά τους, αυτό είναι δεδομένο. Σας ενημερώνω ότι ενεργοποιείται και ειδική μονάδα ελέγχων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Αλλά και ένα συγκεκριμένο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. που δεν αφορά μόνο στην Μύκονο αλλά αφορά γενικότερα σε όλη τη χώρα, και στην ηπειρωτική και στη νησιωτική. Παράνομα πάρτι σημαίνει διασπορά. Διασπορά σημαίνει αύξηση κρουσμάτων σημαίνει συρροές», σημείωσε.

«Συρροές νομίζω σημαίνει αναγκαστικά μέτρα και μέτρα σημαίνουν κλείσιμο δραστηριοτήτων και προφανώς μεγάλη ζημιά στις τοπικές οικονομίες εν μέσω τουριστικής περιόδου. Είναι η ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του… Εύχομαι αυτοί που θα προσπαθήσουν γενικότερα να παρανομήσουν στο κομμάτι αυτό, όχι μόνο στα πάρτι αλλά γενικότερα, να μην είναι οι ίδιοι που θα ρίχνουν το ανάθεμα εάν χρειαστεί να πάρουμε μέτρα εις βάρος της τοπικής οικονομίας για να μπορέσουμε να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία» ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκά Νερά: Ο Χρυσοχοΐδης δεν βλέπει αύξηση της εγκληματικότητας

Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε κομμωτή και να βγαίνει η εκπομπή του από τις φυλακές!

Γλυκά Νερά: Η αστυνομία απέτυχε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς: «Ενεργοποιείται ειδική μονάδα ελέγχων για τα πάρτι, ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.