ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς για το ύφος του: «Δεν είναι ζήτημα μαγκιάς» (vids)

Απάντηση έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
Χαρδαλιάς για το ύφος του: «Δεν είναι ζήτημα μαγκιάς» (vids)

Χαρδαλιάς: Στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτών της χώρας την Τετάρτη (1/4), έδωσε απάντηση σε όσους σχολιάζουν το αυστηρό ύφος του.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ξεκαθάρισε ότι οι συνεχείς εκκλήσεις και προειδοποιήσεις αφορούν στους λίγους που «θέτουν με τόση απερισκεψία σε κίνδυνο όλη αυτή την τεράστια προσπάθεια».

Αναλυτικά, ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε: «Είμαστε μια δημοκρατία της πειθούς. Την ηθική της ατομικής ευθύνης την έχουμε κάνει όλοι πράξη και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε όση άδικη κριτική κι αν δεχθούμε.

Οι συνεχείς εκκλήσεις και προειδοποιήσεις και η αυστηρότητα είναι για τους κάποιους λίγους συμπολίτες που αδιαφορούν, που θέτουν με τόση απερισκεψία σε κίνδυνο όλη αυτή την τεράστια προσπάθεια, υποδειγματική για πολλές χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελλάδα: 50 νεκροί – 81 νέα κρούσματα (vids)

Ευγνωμονούμε την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, αναγνωρίζοντας τις μέχρι σήμερα θυσίες τους. Μαζί τους αγωνιζόμαστε καθημερινά. Μαζί τους μετράμε μέρες και εβδομάδες μέχρι να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Την ίδια όμως στιγμή θα είμαστε αδιαπραγμάτευτα δηκτικοί και προειδοποιούμε τους ελάχιστους σε αριθμό αδιάφορους και απερίσκεπτους που δυσκολεύονται να σκεφτούν την κρισιμότητα της κατάστασης και τον κινδύνους της δημόσιας υγείας, ότι δεν θα ανεχθούμε την ανεύθυνη στάση τους, η οποία υπονομεύει την πατριωτική προσπάθεια των πολλών.

Δεν είναι θέμα μαγκιάς για κανέναν, αλλά ζήτημα ευθύνης για μια ολόκληρη κοινωνία, να μην επιτρέψουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Γι’ αυτό το διακύβευμα, προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω ούτε βήμα πίσω.

Δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν, όμως κάνουμε όλοι μια τεράστια προσπάθεια και θέλουμε να έχει το ανάλογο αποτέλεσμα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς για το ύφος του: «Δεν είναι ζήτημα μαγκιάς» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.