ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: «Δεν ξεχνάμε τις αποστάσεις…»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Χαμός έγινε από αμάξια για την πρώτη μεγάλη έξοδο μετά το lockdown, με τα διόδια και όχι μόνο, να γεμίζουν από εκδρομείς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Χαμός στην πρώτη έξοδο μετά την καραντίνα –...
Χαρδαλιάς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: «Δεν ξεχνάμε τις αποστάσεις…»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Χαμός έγινε από αμάξια για την πρώτη μεγάλη έξοδο μετά το lockdown, με τα διόδια και όχι μόνο, να γεμίζουν από εκδρομείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Χαμός στην πρώτη έξοδο μετά την καραντίνα – Μποτιλιάρισμα στους δρόμους

Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους, τονίζοντας πως πρέπει να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας, καθώς ο κορονοϊός μπορεί να είναι σε ύφεση, αλλά ακόμα υπάρχει.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε μέσω των Social Media:

«Αυτό το τριήμερο πολλοί θα επισκεφτούν τα χωριά μας, τα νησιά μας ή κάποιες από τις αμέτρητες ομορφιές της Πατρίδας μας.

Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός.

Το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά!

Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μέχρι τώρα προσπάθειά μας και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα…».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: «Δεν ξεχνάμε τις αποστάσεις…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.