ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς κατά Αμβρόσιου: «Κήρυκας του μίσους και της αμάθειας»

Ο Νικός Χαρδαλιάς μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook μίλησε για τον «ανυπόστατο Μεγάλο Αφορισμό» του ίδιου, του πρωθυπουργού και της υπουργού Παιδείας από τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει: «Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και ελπίδας. Άνοιξαν και πάλι οι Εκκλησίες μας. Αυτή τη μέρα «κανένας...
Χαρδαλιάς κατά Αμβρόσιου: «Κήρυκας του μίσους και της αμάθειας»

Ο Νικός Χαρδαλιάς μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook μίλησε για τον «ανυπόστατο Μεγάλο Αφορισμό» του ίδιου, του πρωθυπουργού και της υπουργού Παιδείας από τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει:

«Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και ελπίδας. Άνοιξαν και πάλι οι Εκκλησίες μας. Αυτή τη μέρα «κανένας κήρυκας του μίσους και της αμάθειας δεν μπορεί να τη χαλάσει».

Όσοι μεγαλώσαμε με αρχές και αξίες, με την Πίστη μας να μας κατευθύνει και να μας οδηγεί, μάθαμε ν’ αγαπάμε και να συγχωρούμε. Όχι να μισούμε.

Σήμερα το πρωί, την ώρα του ανυπόστατου Μεγάλου Αφορισμού, επισκέφθηκα τον ΙΝ της ενορίας μου τον Άγιο Γεώργιο Καρέα και άναψα ένα κερί προσευχόμενος για την ψυχή εκείνων που με πρόσχημα την Χριστιανοσύνη μας κηρύσσουν το μίσος.

Η Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος απαντάει σε όλα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς κατά Αμβρόσιου: «Κήρυκας του μίσους και της αμάθειας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.