Χαρδαλιάς

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά τα όσα συνέβησαν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής αποφάσισε να σφραγιστεί από τις 9 το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα. Ο κ. Χαρδαλιάς καυτηρίασε τη συμπεριφορά ορισμένων στον κλάδο εστίασης, τα take away ποτά και τις συναθροίσεις και τόνισε πως η σταδιακή άρση των μέτρων είναι συλλογική υπόθεση.   «Όσα διαδραματίστηκαν χθες και προχθές στην...

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά τα όσα συνέβησαν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής αποφάσισε να σφραγιστεί από τις 9 το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα.

Ο κ. Χαρδαλιάς καυτηρίασε τη συμπεριφορά ορισμένων στον κλάδο εστίασης, τα take away ποτά και τις συναθροίσεις και τόνισε πως η σταδιακή άρση των μέτρων είναι συλλογική υπόθεση.

 

«Όσα διαδραματίστηκαν χθες και προχθές στην Αγία Παρασκευή παραπέμπουν σε όσους περιφρονούν τις οδηγίες περί αποφυγής συγχρωτισμού.

Δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης, αγνοούν τους ειδικούς, αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες. Τη Δευτέρα αγνόησαν τις συστάσεις και χθες επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών.

Η ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Τρίτης έκανε ελέγχους σε όλη τη χώρα για περιπτώσεις take away ποτών. Καλούμε τους καταστηματάρχες να συμμορφωθούν στα μέτρα. Οι συμπεριφορά τους θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Επίσης ανέφερε πως πραγματοποιήθηκαν ενδελεχείς έλεγχοι από την αστυνομία σε όλη τη χώρα και πως αυτοί θα γίνονται σε καθημερινή βάση. Μάλιστα είχαμε έξι συλλήψεις και πρόστιμα.