ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: «Παρατείνεται το λουκέτο στα καταστήματα» (vid)

Όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός, Νίκος Χαρδαλιάς η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων παρατείνεται ως της 11 Απριλίου.
Χαρδαλιάς: «Παρατείνεται το λουκέτο στα καταστήματα» (vid)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ενημέρωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς τον λαό από τον Νίκο Χαρδαλιά. Όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός, η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων σε όλη την επικράτεια, παρατείνεται ως της 11 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιόδρας: «Ελλάδα: 38 νεκροί – 95 νέα κρούσματα» (vid)

Η ανακοίνωση αυτή αφορά τα καταστήματα που είναι ήδη κλειστά και μόνο αυτά. Τα υπόλοιπα καταστήματα εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά όπως μέχρι σήμερα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως επιβάλλεται για την προστασία των πελατών και του προσωπικού τους.

Ακόμη, παρατείνεται και η καραντίνα και στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά.

Τα μέτρα παρατείνονται:

– Τα καταστήματα σε όλη την επικράτεια θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 11 Απριλίου.

– Στους χώρους λατρείας, επίσης μέχρι στις 11 Απριλίου. Η μόνη τροποποίηση αφορά στην δυνατότητα διαδικτυακής μετάδοσης της λειτουργίας, η οποία επιτρέπεται στο ίδιο τηλεοπτικό η ραδιοφωνικό μέσο, με την παρουσία του προσωπικού που είχε αναλάβει την τηλεοπτική η ραδιοφωνικό εκπομπή.

– Παρατείνεται η καραντίνα των χωριών Δαμασκηνιά και Δραγασιά για ακόμη μία εβδομάδα, για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Επίσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως οι προσπάθειες περιορισμού της πανδημίας συνεχίζονται και καθημερινά αξιλογούνται όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία που καταφτάνουν στο Υπουργείο.

«Βαδίζουμε σε μια λεπτή κόκκινη κλωστή και οποιαδήποτε λάθος επιλογή μπορεί να έχει ολέθριες επιπτώσεις. Κάθε ημέρα που μένουμε σπίτι μας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς: «Παρατείνεται το λουκέτο στα καταστήματα» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.