ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: Πήρε θέση για το live του Κωνσταντίνου Αργυρού – Πόσοι επιτρέπονται

«Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους θα είναι εκεί...» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, για τη σχεδιαζόμενη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Κουρούτα της Ηλείας απόψε!
Χαρδαλιάς: Πήρε θέση για το live του Κωνσταντίνου Αργυρού – Πόσοι επιτρέπονται

«Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους θα είναι εκεί…» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, για τη σχεδιαζόμενη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Κουρούτα της Ηλείας απόψε!

Μεγάλη είναι η αγωνία στους κατοίκους της Ηλείας από την προγραμματισμένη για να γίνει σήμερα συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην περιοχή της Κουρούτας.

Πάντως, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιάς, ο οποίος παρακολουθεί το θέμα ήταν κατηγορηματικός!

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

«Καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλλη.

Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους θα είναι εκεί…»!

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα

+21 Παίξε υπεύθυνα

 

Τι προηγήθηκε

Την ώρα που αρκετές περιοχές της χώρας βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό εξαιτίας των κρουσμάτων του κορονοϊού, μεγάλη είναι η αγωνία στους κατοίκους της Ηλείας από την προγραμματισμένη για να γίνει σήμερα συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην περιοχή της Κουρούτας.

Στην Ηλεία είχε καταγραφεί πριν από λίγους μήνες ο πρώτος θάνατος επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού και ήταν από τις πρώτες περιοχές στις οποίες εφαρμόστηκαν ειδικά μέτρα από την κυβέρνηση.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Η αγωνία των κατοίκων έχει να κάνει κυρίως με τους νέους που θα σπεύσουν να ακούσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας αφού όπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής οι νέοι είναι οι υπερμεταδότες του κορονοιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί κάτοικοι επικοινώνησαν με την αστυνομία ρωτώντας την για τη συγκεκριμένη συναυλία, η οποία θα γίνει στις 22.00 το βράδυ με την αστυνομία να τους αναφέρει ότι θα δώσει το παρών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα δηλαδή εάν ο κόσμος φοράει μάσκες, αν κρατούν αποστάσεις κι αν δεν υπάρχουν υπεράριθμοι.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς: Πήρε θέση για το live του Κωνσταντίνου Αργυρού – Πόσοι επιτρέπονται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.