ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς – Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ: «Αν δεν είσαστε έτοιμοι, μην ανοίξετε!»

Στις επιχειρήσεις που δεν θα τηρήσουν τα μέτρα στις παραλίες
Χαρδαλιάς – Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ: «Αν δεν είσαστε έτοιμοι, μην ανοίξετε!»

Αυστηρά πρόστιμα που θα ξεκινούν από 5.000 ευρώ και θα φτάνουν μέχρι και τις  20.000 ευρώ στις επιχειρήσεις που δεν θα τηρήσουν τα μέτρα στις παραλίες προανήγγειλε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς σχετικά με την διαδικασία άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό και το άνοιγμα των παραλιών σημείωσε με έμφαση ότι προβλέπεται ακόμα και το σφράγισμα των επιχειρήσεων  εφόσον διαπιστωθούν παραβάσεις.

Συγκεκριμένα κατά την ενημέρωση σημείωσε πως:

Στην πρώτη παράβαση προβλέπεται πρόστιμο από 5.000 ευρώ έως 20.000 ευρώ αναλόγως τα τετραγωνικά και αναστολή λειτουργίας για 30 ημέρες

Στη δεύτερη παράβαση προβλέπεται τριπλασιασμός του προστίμου και των ημερών διακοπής λειτουργίας, δηλαδή λουκέτο για 90 ημέρες.

«Αν δεν είσαστε έτοιμοι, μην ανοίξετε!», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ελλάδα: Ένας θάνατος – 10 νέα κρούσματα (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς – Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ: «Αν δεν είσαστε έτοιμοι, μην ανοίξετε!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.