ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φωτογραφία από τη σύσκεψη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων – Τι απάντησε ο Χαρδαλιάς

Σάλος έχει προκληθεί στο ελληνικό διαδίκτυο
Η φωτογραφία από τη σύσκεψη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων – Τι απάντησε ο Χαρδαλιάς

Χαρδαλιάς: Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες και video με πρωταγωνιστή τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων.

Στο video φαίνεται ότι κατά τη σύσκεψη με τους θεσμικούς φορείς της Ξάνθης δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ζητά ο ίδιος από τους συμπολίτες του.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν παραπάνω από 35 άτομα, σε μια αίθουσα που μετά βίας χωράει 15.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς πόζαρε χωρίς να φορά μάσκα και χωρίς να κρατά την παραμικρή απόσταση από την εκτελεστική γραμματέα της περιφέρειας Ζωή Κοσμίδου.

Η απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά ήρθε το απόγευμα της Κυριακής (29/3), κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι συνθήκες είναι έκτακτες, ότι απαιτείται άμεση δράση και συνεπώς χρειάζεται κατανόηση για τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα δράσης που έχει συσταθεί», εξήγησε.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, όλοι φορούσαν μάσκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χαρδαλιάς: «Χάλασαν σε όλους τα υδραυλικά στα εξοχικά τους!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η φωτογραφία από τη σύσκεψη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων – Τι απάντησε ο Χαρδαλιάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.