ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς – Τι είπε για την άρση του lockdown: «Στη Βόρεια Ελλάδα δεν έχουμε αποτελέσματα»

Έκκληση σε όλους για τήρηση των μέτρων απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.
Χαρδαλιάς – Τι είπε για την άρση του lockdown: «Στη Βόρεια Ελλάδα δεν έχουμε αποτελέσματα»

Έκκληση σε όλους για τήρηση των μέτρων απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της άρσης του lockdown, χωρίς να δώσει κάποια σαφή απάντηση αν θα πάρει παράταση η καραντίνα, ο Νίκος Χαρδαλιάς υπογράμμισε πως «η απόφαση της κυβέρνησης θα βασιστεί στις εισηγήσεις των ειδικών και την επιδημιολογική εικόνα».

«Αντιλαμβανόμαστε την προσδοκία των πολιτών για τις γιορτές που πλησιάζουν αλλά και την αγωνία των ανθρώπων της αγοράς. Για την κυβέρνηση, μοναδική προτεραιότητα αποτελεί η ανθρώπινη ζωή» συμπλήρωσε.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το διακύβευμα είναι η διαφύλαξη της ζωής και της υγείας. Η ύπουλη αυτή απειλή δεν διαχωρίζει ηλικίες. Η εφαρμογή των μέτρων αποτελεί το απόλυτο καθημερινό στοίχημα ζωής» εξήγησε.

«Στη Βόρεια Ελλάδα δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»

«Η εικόνα παρουσιάζει μία σχετικά σταθεροποίηση. Κάποιες περιοχές ίσως σημεία βελτίωσης. Στη Βόρεια Ελλάδα, ωστόσο, δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Η πιστή εφαρμογή των μέτρων επηρεάζει τη λειτουργία του συστήματος και την αποτελεσματικότητα των μέτρων» συμπλήρωσε.

«Δεν είναι στιγμή για τις όποιες εκπτώσεις των μέτρων. Πρέπει να τηρούμε απαρέγκλητα τα μέτρα. Να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που τηρούν τα μέτρα, μένουν σπίτι και βγαίνουν μόνο για τα απαραίτητα» τόνισε.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς – Τι είπε για την άρση του lockdown: «Στη Βόρεια Ελλάδα δεν έχουμε αποτελέσματα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.