ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: Τι είπε για την επαναφορά του SMS λόγω κορονοϊού

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναφοράς των SMS για οποιαδήποτε μετακίνηση λόγω κορονοϊού. Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς ύστερα από την ανακοίνωση των νέων μέτρων κατά την συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (18/9), απάντησε για το SMS ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Μέτρα-φωτιά στην Αττική, τέλος οι...
Χαρδαλιάς: Τι είπε για την επαναφορά του SMS λόγω κορονοϊού

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναφοράς των SMS για οποιαδήποτε μετακίνηση λόγω κορονοϊού.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς ύστερα από την ανακοίνωση των νέων μέτρων κατά την συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (18/9), απάντησε για το SMS ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Μέτρα-φωτιά στην Αττική, τέλος οι συναυλίες, υποχρεωτική τηλεργασία στο 40%

«Η χρήση SMS γενικότερα είναι ένα εργαλείο για το οποίο χρειάζονται οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να είναι αποτελεσματικό. Προφανώς είναι ένα εργαλείο δουλειάς είναι ένα εργαλείο υπενθύμισης και στην φάση αυτή είναι ένα εργαλείο που εφόσον φτάσουμε και μπορέσουμε και κατηγοριοποιήσουμε κάποια δεδομένα ή κάποιες κατηγορίες τις οποίες τις παρακολουθούμε καθημερινά, μπορεί και να το χρησιμοποιήσουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, η Αττική βρίσκεται ακόμα σε πορτοκαλί επίπεδο συναγερμού, δηλαδή η κατάσταση βρίσκεται μεταξύ μέτριου και υψηλού κινδύνου, με περίπου 3 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους.

Ωστόσο, όπως είπε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, τα κρούσματα έχουν σταθερά αυξητική τάση και παρουσιάζουν έξαρση ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Απίστευτο ξύλο σε λεωφορείο για τη χρήση μάσκας (vid)

Κορονοϊός: Μέτρα-φωτιά στην Αττική, τέλος οι συναυλίες, υποχρεωτική τηλεργασία στο 40%

Sportime Kids Magazine! To 8ο τεύχος έφτασε στα περίπτερα με σούπερ δώρο φιγούρα Bakugan!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς: Τι είπε για την επαναφορά του SMS λόγω κορονοϊού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.