ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου στη Μύκονο – Άδικη η ποινή μου» (vid)

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, μίλησε στο BBC για την περιπέτειά του στη Μύκονο με τους Αλβανούς και την ποινή του.
Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου στη Μύκονο – Άδικη η ποινή μου» (vid)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε στο BBC για το άγριο περιστατικό που είχε στη Μύκονο με τους Αλβανούς, υποστηρίζοντας οτι φοβήθηκε για τη ζωή του και πως δεν έκανε κάτι λάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρι Μαγκουάιρ: Έφεση από τον άσο της Γιουνάιτεντ

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τιμωρήθηκε σε φυλάκιση 21 μηνών με αναστολή για βιαιοπραγία, αντίσταση κατά της αρχής και απόπειρα δωροδοκίας., χαρακτήρισε άδικη την απόφαση του δικαστηρίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρι Μαγκουάιρ

«Ήταν τρομερό να ακούς την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ πως χρωστάω κάποια απολογία, σε κανέναν. Η απολογία είναι κάτι που πρέπει να κάνεις όταν έχει συμβεί κάποιο λάθος. Δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει αυτό που έζησα.

Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία έχει φέρει σε δύσκολη θέση ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου, μετανιώνω που έβαλα την ομάδα και τους οπαδούς σε όλο αυτό, όμως δεν έκανα κάτι λάθος. Βρέθηκα σε μια κατάσταση που μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα, οπουδήποτε. Με χτύπησαν πολύ στα πόδια, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Πανικοβλήθηκα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, ένιωσα ότι τελείωσε η καριέρα μου.

Προσπάθησα να ξεφύγω, αλλά είχα χειροπέδες χωρίς να γνωρίζω ποιοι ήταν αυτοί που είχαν συλλάβει», ανέφερε ο 27χρονος Μαγκουάιρ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάρι Μαγκουάιρ στο BBC: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου στη Μύκονο – Άδικη η ποινή μου» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.