Χάρης Ρώμας: «Η Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει – Κορυφή του παγόβουνου ο Λιγνάδης»


Λευτέρης Παυλίδης

Χάρης Ρώμας: «Η Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει – Κορυφή του παγόβουνου ο Λιγνάδης»


Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας μίλησε για την υπόθεση Λιγνάδη και τη Λίνα Μενδώνη στον ΑΝΤ1, κατακεραυνώνοντας τους χειρισμούς της Υπουργού Πολιτισμού.

Αναφερόμενος στην υπουργό Πολιτισμού ο Χάρης Ρώμας τόνισε: «Η Λίνα Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει. Στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του πολιτισμού. Δεν την συμφέρει να μένει εκεί ως «σάκος του μποξ».

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός, πιστεύει ότι είναι τυπική διαδικασία πια να της ζητήσει την παραίτησή της και ο Πρωθυπουργός.

«Δεν έκανε και τα κατάλληλα πράγματα για να φτιάξει την εικόνα της, δεν ξέρω αν έχει θετικά να επιδείξει η θητεία της. Δεν έχει το πολιτικό ένστικτο να τοποθετηθεί σωστά» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας που χρέωσε στην Υπουργό και δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για τους καλλιτέχνες, όπως ότι αμείβονται με μαύρα.

Παράλληλα σχολίασε τη δήλωση της Υπουργού ότι εξαπατήθηκε με «θεατρική υποκρισία» από τον Δημήτρη Λιγνάδη, δήλωση την οποία χαρακτήρισε «λάθος», καθώς όπως είπε «είναι άλλο πράγμα η θεατρική υποκριτική κι άλλο η τέχνη της υποκρισίας. Την τέχνη της υποκρισίας οι πολιτικοί τη γνωρίζουν καλύτερα» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας στον ANT1.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης, τον οποίο χαρακτήρισε «κορυφή του παγόβουνου».

Τόνισε ακόμα ότι είναι η στιγμή να καθαρίσει ο τόπος και ότι οι ηθοποιοί ζητούν να σπάσει το «απόστημα» στο χώρο της τέχνης.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras