ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρίτσης: «Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για τον κορονοϊό είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο με αφορμή το νέο σποτ για τον κορονοϊό που… στοχοποιεί τους νέους. Επίθεση προς την κυβέρνηση, με αφορμή το νέο σποτ που δημοσίευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με την ατομική ευθύνη των νέων και όσων επιστρέφουν από τις διακοπές...
Χαρίτσης: «Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για τον κορονοϊό είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο με αφορμή το νέο σποτ για τον κορονοϊό που… στοχοποιεί τους νέους.

Επίθεση προς την κυβέρνηση, με αφορμή το νέο σποτ που δημοσίευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με την ατομική ευθύνη των νέων και όσων επιστρέφουν από τις διακοπές τους, εξαπέλυσε ο Αλέξης Χαρίτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: O Mητσοτάκης με μήνυμα στο Twitter μας κουνάει το δάχτυλο

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών τονίζει μεταξύ άλλων πως το μόνο σχέδιο που έχει η κυβέρνηση είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας.

«Με το διαφημιστικό μήνυμά του με τίτλο “Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα”, ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει ότι το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοιου είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας.

Όταν μια κυβέρνηση επικαλείται συνεχώς την ατομική ευθύνη για να αποσιωπήσει τις δικές της ευθύνες, έχει χάσει το φιλότιμο της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρίτσης: «Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για τον κορονοϊό είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.