ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρουβίκωνας: Χαστούκια και απειλές σε γιατρό – Καταγγέλλουν ότι έπαιρνε φακελάκια

Ντου σε γραφείο ιατρού, ο οποίος είχε πάρει «φακελάκι» από καρκινοπαθή, έκανε ο Ρουβίκωνας.
Ρουβίκωνας: Χαστούκια και απειλές σε γιατρό – Καταγγέλλουν ότι έπαιρνε φακελάκια

Ντου σε γραφείο ιατρού, ο οποίος είχε πάρει «φακελάκι» από καρκινοπαθή, έκανε ο Ρουβίκωνας. 

Μέλος του Ρουβίκωνα προειδοποίησε και χαστούκισε δύο φορές τον γιατρό, ενώ άλλοι πετούσαν καρέκλες και έκαναν «καλοκαιρινό» το γραφείο του, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε η αναρχική συλλογικότητα στο indymedia.

Η επίθεση κατά του γιατρού έγινε στο ιατρείο του, όπου εισέβαλαν τέσσερα με πέντε άτομα του Ρουβίκωνα. Με ύφος μπράβου ένας από αυτούς ρωτάει κάποιον από τους συντρόφους του «αυτός είναι;» κι αφού λαμβάνει θετική απάντηση, στρέφεται κατά του γιατρού: «Εσύ είσαι αυτός που πήρε φακελάκι από καρκινοπαθή; Που βρήκε το θάρρος και το ‘βγαλε δημόσια και σ’ έκανε ρόμπα και καταδικάστηκες; Απάντησέ μου»! Ο γιατρός προσπαθεί να ψελλίσει μια απάντηση, «αφού ξέρεις την υπόθεση» και τότε ο Ρουβίκωνας επανέρχεται: «Τον όρκο του Ιπποκράτη τον ξέρεις;» και δίνει ένα χαστούκι στο γιατρό, που απαντά: «ναι, ρε παιδί μου»…

«Την επόμενη φορά θα σε πετάξουμε από το παράθυρο» τον απείλησαν, αφού τον στόλισαν με «κοσμητικά επίθετα».

Ο γιατρός και καθηγητής χειρουργικής είχε συλληφθεί από τις αρχές καθώς σύμφωνα με καταγγελίες ζητούσε χρήματα από 40χρονο καρκινοπαθή. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΠΗΓΗ:madata.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρουβίκωνας: Χαστούκια και απειλές σε γιατρό – Καταγγέλλουν ότι έπαιρνε φακελάκια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.