ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χατζηδάκης: «Θα φύγουν 5.500 υπάλληλοι από την ΔΕΗ» (vid)

Κοντά στους 5,000 με 5,500 εργαζόμενοι αναμένεται να φύγουν από τη ΔΕΗ, σύμφωνα  με δηλώσεις που έκανε ο Κωστής Χατζηδάκης. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», μιλώντας για την εθελούσια έξοδο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντάξεις: Τα τελικά αναδρομικά – Τα ποσά που έχουν «κλειδώσει» Παράλληλα, ανέφερε ότι το...
Χατζηδάκης: «Θα φύγουν 5.500 υπάλληλοι από την ΔΕΗ» (vid)

Κοντά στους 5,000 με 5,500 εργαζόμενοι αναμένεται να φύγουν από τη ΔΕΗ, σύμφωνα  με δηλώσεις που έκανε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», μιλώντας για την εθελούσια έξοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντάξεις: Τα τελικά αναδρομικά – Τα ποσά που έχουν «κλειδώσει»

Παράλληλα, ανέφερε ότι το προσωπικό της ΔΕΗ θα μειωθεί από τις 16.000 σε περίπου 12.000 υπαλλήλους.

Ακόμα ανέφερε για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου: «Δεν πάμε να χρηματοδοτήσουμε την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αλλά κυρίως τα scooter και τα ηλεκτρικά ποδήλατα, καθώς αναλογικά τα ποσοστά επιδότησης, επί της τιμής τους, είναι αντίστοιχα 15%, 20% και 40%».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χατζηδάκης: «Θα φύγουν 5.500 υπάλληλοι από την ΔΕΗ» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.