ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χατζηνικολάου: Οργισμένο tweet κατά Τουρκίας (pic)

Εξοργισμένος με το σόου του Ερντογάν στην Αγία Σοφιά εμφανίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, με ένα πολύ καυστικό ποστάρισμα. Ο γνωστός δημοσιογράφος, έγραψε βαριές εκφράσεις κατά των οπαδών του Τούρκου προέδρου, που εντός του μνημείου αυτού, εκστόμιζαν κατάρες για τους Έλληνες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλκιδική: Νεκρές δύο αδελφές σε τροχαίο (pic) Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Κατάρες...
Χατζηνικολάου: Οργισμένο tweet κατά Τουρκίας (pic)

Εξοργισμένος με το σόου του Ερντογάν στην Αγία Σοφιά εμφανίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, με ένα πολύ καυστικό ποστάρισμα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, έγραψε βαριές εκφράσεις κατά των οπαδών του Τούρκου προέδρου, που εντός του μνημείου αυτού, εκστόμιζαν κατάρες για τους Έλληνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλκιδική: Νεκρές δύο αδελφές σε τροχαίο (pic)

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου:

«Κατάρες εκστομίζουν οι βάρβαροι! Οι απολίτιστοι! Όσοι βεβήλωσαν την Αγία Σοφία θα εισπράξουν σύντομα τα επίχειρα των άθλιων, ανήθικων και προκλητικών ενεργειών τους. Η παγκόσμια χριστιανική κοινότητα νοιώθει βαθύτατα προσβεβλημένη από την ανίερη συμπεριφορά τους και θα αντιδράσει!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χατζηνικολάου: Οργισμένο tweet κατά Τουρκίας (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.